• PRO TV
  • Mama Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, declarații sfâșietoare: „Mi-aș fi dorit să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”

Mama Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, declarații sfâșietoare: „Mi-aș fi dorit să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”

Mama Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, declarații sfâșietoare: „Mi-aș fi dorit să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”

Mama Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, face declarații sfâșietoare în ziua în care tânărul teribilist ar fi trebuit să își afle pedeapsa.

Gallery

​Vlad Pascu este șoferul teribilist de la 2 Mai, care la data de 19 august 2023, s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe diferite și a lovit din plin un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. La șase luni de la tragedie, a avut loc primul termen de judecată în cazul tânărului de 20 de ani, iar părinții victimelor au făcut declarații sfâșietoare despre tragedie. 

După ce s-a aflat că Vlad Pascu nu va fi prezent în sala de judecată decât prin videoconferință, mama Robertei a făcut o serie de declarații sfâșietoare. Femeia susține că și-ar fi dorit să îl vadă pe băiatul care i-a ucis copilul:

„Indiferent de pedeapsă, nu ne va alina durerea, dar să nu scape nepedepsit. Aș fi vrut să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”, a spus mama Robertei, tânăra ucisă în accidentul din 2 Mai, potrivit unui post TV.

Mama Robertei a mai declarat că întreg procesul i se pare o bătaie de joc, mai ales că procesul a fost amânat dis-de-dimineață cu o trei ore și jumătate. Ulterior, din cauza faptului că Vlad Pascu nu a avut avocați prezenți în sală, termenul de judecată a fost amânat până pe 14 martie 2024.

„Este o bătaie de joc. Puteau să ne anunțe din timp că se mută, știau de la început că este la ora 09:00. De ce nu au făcut videoconferința la ora 09:00?! Suntem anunțați de două săptămâni, cred că și el a fost anunțat. Domnul avocat vrea să schimbe încadrarea, bineînțeles și noi. Din moment ce te-ai urcat sub influenta substantelor interzise la volan, ți-ai asumat”, a mai declarat mama Robertei, potrivit sursei menționate anterior.

Sursă foto: YouTube, Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni