• PRO TV
  • Mircea Bravo a devenit tătic! Actorul a postat primele imagini cu fetița sa: „Seamănă mult cu mine”

Mircea Bravo a devenit tătic! Actorul a postat primele imagini cu fetița sa: „Seamănă mult cu mine”

Mircea Bravo a devenit tătic! Actorul a postat primele imagini cu fetița sa: „Seamănă mult cu mine”

Bucurie mare în familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tătic și a împărtășit vestea cu fanii săi din mediul online. Îndrăgitul comedian a postat și primele imagini cu bebelușul, iar urmăritorii l-au asaltat cu mesaje și inimioare.

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a scris actorul pe Instagram, în dreptul imaginilor în care își ține în brațe comoara. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

Gallery

Urmăritorii lui Mircea Bravo au fost luați prin surprindere și chiar au crezut că imaginile sunt de la o filmare, mai ales că actorul a fost întotdeauna discret cu viața sa privată.

Ce frumusețe! Să fie sănătoasă”, „Am crezut că e de la o filmare! Să fie sănătoasă și fericită!”, „Felicitări, să vă aducă numai bucurii și să fie o norocoasă în viață!”, „Bun venit pe lume îngeraș!”, sunt câteva dintre mesajele primite de actor pe Instagram.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mircea Bravo

Mircea și Georgiana s-au cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19 și s-au căsătorit în vara anului 2022. Soția lui Mircea Bravo este profesor universitar la Cluj.

 

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mircea Bravo (@mirceabravo)

Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună. Chiar prin actrița care joacă rolul mamei mele în filmulețele mele. E actriță la Teatrul Național. Mi-a spus: „Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cum bun-simț'. Am spus: „Da, super. Sigur aveți ochi bun' și mi-a făcut cunoștință cu ea. Surprinzător, ea nu mă cunoștea dinainte. Asta a fost interesant. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele”, povestea Mircea Bravo în emisiunea „La Măruță”.

CITEȘTE ȘI: Tanti Lenuța din Chinteni, pe scenă cu divele din online. Ce premiu a primit „bunica” lui Mircea Bravo

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni