• PRO TV
  • Cum arată casa de un milion de dolari pe care o deține Anamaria Prodan în Las Vegas. Impresara se laudă cu o vilă impunătoare, dar și cu vecini faimoși: „Este o zonă unde copiii mei cresc liniștiți”

Cum arată casa de un milion de dolari pe care o deține Anamaria Prodan în Las Vegas. Impresara se laudă cu o vilă impunătoare, dar și cu vecini faimoși: „Este o zonă unde copiii mei cresc liniștiți”

Cum arată casa de un milion de dolari pe care o deține Anamaria Prodan în Las Vegas. Impresara se laudă cu o vilă impunătoare, dar și cu vecini faimoși: „Este o zonă unde copiii mei cresc liniștiți”

Anamaria Prodan se poate lăuda cu o avere impresionantă, care îi permite să își cumpere tot ceea ce își dorește. Aceasta a decis să țină doar pentru ea ce avere are, deși nu puțini sunt cei curioși în ceea ce privește acest aspect.

Gallery

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a investit o parte din banii câștigați, unele achiziții fiind în domeniul imobiliar. Printre proprietățile pe care le are în palmares se numără o vilă impresionantă, în Las Vegas.

Anamaria Prodan are o vilă luxoasă, în Las Vegas

Cum banii nu reprezintă o problemă pentru ea, Anamaria Prodan și-a permis o casă de lux, în cea mai bonă zonă din Las Vegas. Locuința a fost achiziționată, în principal, pentru copiii ei care, atunci când se află peste ocean, locuiesc în ea.

Nu doar casa atrage atenția, ci și grădina și terasa impresarei. Familia și prietenii Anamariei Prodan se bucură de piscină, de o zonă de gratar, de o terasă mare, dar și de multă intimitate. Impresara este îndrăgostită de casa din America, mobilată în stil mexican.

„Casa este într-o zonă foarte, foarte bună a Vegasului sau cea mai bună zonă a Vegasului. Nu e că mă laud. Este o zonă sigură, este o zonă unde copiii mei cresc foarte bine și liniștiți. Nu intră nimeni peste tine, nu-și face nimeni rău. Poți să ieși la orice oră din zi sau din noapte să te plimbi”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Casa din America a costat-o 800.000 de euro

Anamaria Prodan este îndrăgostită de casa pe care a achiziționat-o peste ocean și a recunoscut că i-a plăcut încă de când a văzut-o prima oară. Aceasta a făcut-o după bunul plac și este o adevărată oază de relaxare pentru ea, dar, mai ales, pentru copiii săi.

În urmă cu câtva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Anamaria Prodan a precizat că locuința valorează 800.000 de euro, dar, cum toate s-au scumpit în ultimii ani, prețul a mai crescut.

 „Casa din America este foarte frumoasă, arată superb. Ne ducem cu drag de fiecare dată. Copiii se duc cu prietenii în vacanțe. Când mă duc în America, eu acolo stau. Este casa copiilor mei. Probabil 1 milion, 800.000, cam așa. Acum, nu știu, nu m-am interesat”, a declarat femeia de afaceri.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni