• PRO TV
  • Oana Ioniță, mărturisire în lacrimi despre consecințele divorțului de Florin Budnaru: „Când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile”

Oana Ioniță, mărturisire în lacrimi despre consecințele divorțului de Florin Budnaru: „Când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile”

Oana Ioniță, mărturisire în lacrimi despre consecințele divorțului de Florin Budnaru: „Când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile”

Oana Ioniță, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu la TV. Coregrafa, care a divorțat de Florin Budnaru după 10 ani de căsnicie, a mărturisit că a făcut o convenție cu fostul soț pe care acum o regretă.

Oana Ioniță, în vârstă de 42 de ani a finalizat divorțul de tenorul Florin Budnaru. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, ea a povestit cu lacrimi în ochi că îl vede mai rar pe fiul său, Maxim, care locuiește cu tatăl său.

Încerc să mă reabilitez. După cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile! După 10 ani, lucrurile evoluează și separarea intervine cu mai multe probleme, nu e chiar una simplă! Dacă nu ar fi actul de căsătorie, poate ar fi și mai simplă separarea! S-a întâmplat, s-a finalizat! Eu sunt bine, nu știu ce se întâmplă pe partea cealaltă! Sufăr destul de mult că nu îl văd pe Maxim!”, a povestit dansatoarea. 

Gallery

​Ioniță spune că s-a gândit să atace în instanță o convenție pe care a făcut-o cu fostul soț.

Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu 2 oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate – jumătate și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (...) Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a mai spus ea.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, în vara anului trecut, Oana Ioniță a spus cum au schimbat domiciliul copiilor: „Este vorba doar despre domiciliul în acte. Noi am început un proces, apoi am hotărât să mergem la notar și să ne înțelegem cum e mai bine pentru noi și pentru copii. Am stabilit ca domiciului lui Maxim să fie la Florin și domiciliul Isei să rămână acasă (nr. la Oana Ioniță), dar Maxim vine și doarme la mine...”

Oana Ioniță a dezvăluit și cum i-a spus fiicei sale, Isabel, cine este, de fapt, tatăl ei biologic. Vedeta a mărturisit că Isabel a aflat la 12 ani că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic. Isabel este rezultatul relației pe care Oana Ioniță a avut-o cu un bărbat de origine spaniolă, pe nume David. Află mai multe detalii în materialul video de mai jos.

Isabel este dansatoare, la fel ca mama sa, și a participat la Românii au talent

Sursă foto: Instagram/ Oana Ioniță

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni