• PRO TV
  • Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „O văd ca pe o femeie...”

Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „O văd ca pe o femeie...”

Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „O văd ca pe o femeie...”

Erika Isac a împărțit internetul în două după ce a lansat piesa „Macarena”. Mai multe persoane publice și-au exprimat părerile în privința versurilor cântate de tânăra artistă, iar printre acestea se află și Gheboasă.

Gallery

​Gabriel Gavriș, cunoscut de mulți sub numele de Gheboasă, a reacționat atât la versurile cântate de Erika Isac, cât și la videoclipul piesei sale. Artistul, care s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, anul trecut, după ce a încurajat mii de tineri, mulți minori, să fredoneze versurile unei piese cu cuvinte obscene, a vorbit despre controversata melodie „Macarena”.

Rapperul s-a declarat încântat de ceea ce a reușit Erika Isac să facă în doar câteva zile și spune despre ea că este „capabilă să închidă gura multor bărbați”.

„Mi se pare că Erika e mai mult decât un personaj care a prins la public. O văd ca pe o femeie foarte puternică, în vogă deja, și asta într-un timp scurt, capabilă să închidă gura multor bărbați, dar și a femeilor care gândesc altfel!

Nu e vorba despre faptul că Erika e o femeie atunci când vorbește despre o treabă sau alta. Mesajul ei e unul al unui artist care s-a lovit în viața ei de mai multe probleme și pe care acum le spune într-un anume fel celor de vârsta ei.

Nu contează că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați, cum am văzut că au tăbărât mai mulți pe ea ca s-o facă de rușine, chipurile! Tot ce contează e muzica ei și faptul că a reușit să transmită ce și-a dorit, nu că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați!”, a declarat Gheboasă pentru canal33.ro.

Foto: Instagram, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni