• PRO TV
  • Alina Laufer a spus tot adevărul despre infidelitatea lui Ilan Laufer. Soția politicianului nu a stat pe gânduri și l-a avertizat ce urmează să facă: „El așa știe”

Alina Laufer a spus tot adevărul despre infidelitatea lui Ilan Laufer. Soția politicianului nu a stat pe gânduri și l-a avertizat ce urmează să facă: „El așa știe”

Alina Laufer a spus tot adevărul despre infidelitatea lui Ilan Laufer. Soția politicianului nu a stat pe gânduri și l-a avertizat ce urmează să facă: „El așa știe”

Alina Laufer și Ilan Laufer sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și, de trei ani, sunt părinții gemenilor care le fac viața mai frumoasă.

 

Gallery

​Alina Laufer este o soție devotată și o mămică implicată, dar asta nu înseamnă că ar accepta orice din partea partenerului de viață. Recent, în cadrul unui interviu, aceasta a spus ce lucruri pe care Ilan Laufer le-ar face ar determina-o să încheie relația.

Alina Laufer nu ar accepta ca Ilan Laufer să aibă niciun viciu

Alina Laufer a stabilit limite foarte clare în momentul în care a început relația cu Ilan Laufer. Aceasta nu ar accepta niciodată să aibă un partener care să aibă niciun fel de dependență, iar, dacă ar fi înșelată, cel mai probabil, ar pleca de acasă.

Cu toate acestea, nu poate spune cum ar reacționa în acel moment, deoarece, până acum, nu s-a pus problema de așa ceva și sunt multe aspecte de care ar ține cont în acel moment.

„Nu am zis nu total la înșelat; pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este. Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă. Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectiv. Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec.

Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe. El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată. Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu.”, a declarat Alina Laufer, conform Ego.

Alina și Ilan Laufer mai vor copii

În urmă cu trei ani, prin intermediul unei fertilizări in vitro, Alina a adus pe lume gemenii născuți prematur. Alina și Ilan își mai doresc, însă, copii și vor să apeleze la aceeași metodă, motiv pentru care, și-au făcut analizele necesare.

„Dacă bunul Dumnezeu ne va da șansa să mai avem un copil, doi, atât timp cât voi fi fertilă și medicina mă va ajuta. Acum am 41 de ani, dar e de datoria mea să încerc. Șansele sunt matematice”, a mai spus soția lui Ilan Laufer.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni