• PRO TV
  • Mesajul Simonei Halep după audierile de la TAS. Ce a spus fosta lideră WTA: „Coșmarul a luat sfârșit”

Mesajul Simonei Halep după audierile de la TAS. Ce a spus fosta lideră WTA: „Coșmarul a luat sfârșit”

Mesajul Simonei Halep după audierile de la TAS. Ce a spus fosta lideră WTA: „Coșmarul a luat sfârșit”

În timp ce așteaptă verdictul Tribunalului de Arbitraj Sportiv, după ce a fost audiată timp de trei zile la Lausanne, Simona Halep a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare.

Gallery

​Simona Halep, fosta lideră WTA, a fost audiată acum două săptămâni la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar de curând a postat un mesaj pe rețelele de socializare referitor la acuzațiile de dopaj.

Dubla câștigătoare de Grand Slam s-a declarat încrezătoare că a reușit să își arate nevinovăția, le-a mulțimit tuturor celor care i-au fost aproape în cea mai grea perioadă din viața sa și a susținut că s-a încheiat „coșmarul pe care l-a trăit timp de un an și jumătate”.

„Coșmarul pe care l-am trăit timp de un an și jumătate s-a încheiat. Am avut șansa să mă apăr la TAS pentru a demonstra că nu am apelat niciodată la niciun fel de dopaj. Asta am spus din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aștept decizia cu capul sus și voiam să vă mulțumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor și foștilor jucători, legende ale acestui sport, sponsorilor mei și tuturor celorlalți pentru sprijinul minunat, toate mesajele și videoclipurile pe care le-ați făcut pentru mine în timpul acestei perioade chinuitoare prin care am trecut.

Vă mulțumesc pentru încrederea necondiționată. Acest sprijin a însemnat totul pentru mine și mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul.

Vă voi împărtăși tuturor veștile despre cazul meu imediat ce le voi primi. Vă urez toate cele bune. Binele și adevărul triumfă întotdeauna”, a fost mesajul pe care Simona Halep l-a transmis celor care o urmăresc în mediul online.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni