• PRO TV
  • Kim Kardashian, ironizată de fani după ce s-a lăudat pe net cu cel mai nou bolid – un Cybertruck! Detaliul care le-a atras atenția internauților

Kim Kardashian, ironizată de fani după ce s-a lăudat pe net cu cel mai nou bolid – un Cybertruck! Detaliul care le-a atras atenția internauților

Kim Kardashian, ironizată de fani după ce s-a lăudat pe net cu cel mai nou bolid – un Cybertruck! Detaliul care le-a atras atenția internauților

Kim Kardashian a intrat în cercul select al vedetelor care au în garaj mult așteptatul Cybertruck, prima camionetă electrică de la Tesla.

Gallery

Mândră de noua achiziție, fosta nevasta a lui Kanye West a postat la InstaStories o poză cu bolidul. Livrările acestui model care pare desprins din filmele SF au început în toamnă.

Cea mai recentă versiune a automobilului futurist de la Tesla costă 49.890 de dolari pentru un automobil cu tracțiune spate și 68.890 de dolari pentru unul cu tracțiune integrală, potrivit Daily Mail. 

Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii Reddit și soțul Serenei Williams, a făcut parte din primul lot de clienți care au primit cea mai nouă ediție a vehiculului. Alexis este proprietarul unui model exclusivist: Cybertruck Foundation Series, a cărui preț ajunge la 120.000 de dolari.

Mașina lui Kim Kardashian pare a fi perfectă pentru călătorii, deoarece poate găzdui cinci adulți și doi copii. Automobilul deținut de Kim avea o culoare argintie, însă potrivit site-ului Tesla, mașina nu este de fapt vopsită, ci este făcută dintr-un exoschelet din oțel inoxidabil.

În fotografia postată de Kim, mașina a fost fotografiată într-o parcare, într-o zi ploioasă. După ce au văzut imaginea, utilizatorii Reddit au ironizat-o pe Kardashian pentru felul în care era parcată mașina.

Nici nu știe să parcheze”, a scris un utilizator, în timp ce un altul i-a sugerat să umble doar cu șofer pentru că pare a fi un „dezastru în trafic”. Internauții n-au avut cuvinte de laudă nici despre mașină: „E atât de urâtă, bro!”, „Kimberly, ești miliardară! Încetează cu prostiile astea!”, „Nu am văzut mașină mai urâtă”.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni