• PRO TV
  • Nick Rădoi, noi mărturisiri despre lupta cu cancerul: "Sunt sigur că de aici a pornit această boală"

Nick Rădoi, noi mărturisiri despre lupta cu cancerul: "Sunt sigur că de aici a pornit această boală"

Nick Rădoi, noi mărturisiri despre lupta cu cancerul: "Sunt sigur că de aici a pornit această boală"

Milionarul Nick Rădoi trece prin momente grele în lupta sa cu o boală nemiloasă. Afaceristul, stabilit în America, a fost diagnosticat cu cancer la colon în august 2023.

A urmat mai multe tratamente timp de șase luni, în America și Mexic, și a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

"Știu că lumea nu o să asculte"

Acum, Nick Rădoi face chimioterapie și a mărturisit că boala i-a schimbat radical viața. Într-un interviu recent, omul de afaceri a vorbit deschis despre lupta sa cu cancerul.

"Nu mi-a fost deloc ușor, până m-am decis să ies public și să vorbesc despre boala mea. Inițial, nu am vrut! Dar, până la urmă, m-am gândit că este totuși bine să audă alții care au fost în aceeași situație ca și mine, care au fost puternici și care au trecut și ei prin ce am trecut eu, sau poate vor trece. Știu că lumea nu o să asculte prea mult din ceea ce zic eu acum până nu o să li se întâmple și lor. Și eu am fost la fel!

Sigur că viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum să mai fiu cum am fost. Când mă uit acum în spate și văd prin ce am trecut, îmi dau seama că nu a fost nimic rău, eu chiar mă bucur că am trecut prin încercarea aceasta, mă bucur de schimbarea vieții mele, de cum am ajuns să văd lucrurile după această experiență dificilă.

Înainte nu am știut că lucrurile astea care mă stresau zi de zi atât de mult, de businessuri, de bani, mă vor afecta așa așa de tare. Sunt sigur că de aici a pornit această boală, pentru că și doctorii mi-au zis același lucru!

Da! Eu, practic, nu mai am cum să mă mai stresez acum de lucrurile astea care se întâmplă în jurul meu, probleme de ordin profesional, personal…Eu acum nu trebuie să mă mai îngrijesc decât de sănătatea mea", a mărturisit Nick Rădoi pentru click.ro.

Cu toate acestea, milionarul spune că nu și-a pierdut speranța și că va lupta în continuare cu optimism cu boala nemiloasă.

"Nu mă mai gândesc decât la puterea lui Dumnezeu, care a fost cu mine, la mântuirea vieții mele. Văd lucrurile acum cu totul altfel și mi-am dat seama cât de important e să fii lângă Dumnezeu și să ai sănătate! Dacă ai sănătate, restul nu mai contează! Niciodată nu aș fi ajuns la concluziile astea dacă nu aș fi trecut pe aici.

Să nu creadă lumea că eu sunt trist, dimpotrivă, eu sunt bucuros că am trecut prin experiența asta", a adăugat afaceristul.

Am pierdut în 6 luni 40 de kilograme

Viața lui Nick Rădoi s-a schimbat radical. Milionarul spune că acum face mult sport și este foarte atent la alimentație. Consumă doar mâncare gătită acasă și alimente naturale.

"Fac sport! Merg în fiecare zi, dimineața și seara, cam zece kilometri în total. Uneori, fac doar 5 kilometri. Depinde cum mă simt. Acum mă simt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care l-am primit. Mulțumesc copiilor mei, fostei mele soții și fraților mei care au fost tot timpul lângă mine, pentru iubirea lor necondiționată. Mulțumesc părinților mei, care mă iubesc și se roagă pentru mine.

Am pierdut, în aceste șase luni cât am stat mai mult prin spitale, 40 de kilograme. Ca și regim alimentar nu am voie fast-food deloc. Nu mai am voie decât mâncare gătită acasă, naturală, alimente cât mai naturale.

Folosesc și niște medicamente naturale, pe lângă chimioterapie, și foarte multă vitamina C, ca să-mi revin și să-mi readuc puterea în corp", a povestit afaceristul pentru sursa citată.

 Sursa foto: Facebook/Nick Radoi 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni