• PRO TV
  • Gabi Bădălău a fost trimis în judecată. Omul de afaceri și Niculae Bădălău sunt acuzați de dare de mită

Gabi Bădălău a fost trimis în judecată. Omul de afaceri și Niculae Bădălău sunt acuzați de dare de mită

Gabi Bădălău a fost trimis în judecată. Omul de afaceri și Niculae Bădălău sunt acuzați de dare de mită

Gabi Bădălău are noi probleme, la scurt timp după ce a primit noi acuzații din partea fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu. Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost trimis în judecată, fiind acuzat de dare de mită, în colaborare cu Niculae Bădălău, tatăl acestuia.

Gallery

Curtea de Apel București a decis ca afaceristul Gabi Bădălău să fie judecat pe fond, confirmând ancheta în care fiul lui Niculae Bădălău este acuzat de dare de mită, alături de tatăl acestuia. Milionarul a făcut contestație, dar decizia este una definitivă.

Gabi Bădălău, acuzat de dare de mită și trimis în judecată

Anul 2024 nu a început deloc bine pentru omul de afaceri. S-a despărțit de Bianca Drăgușanu, i-a luat mult să o facă să îi mai dea o șansă, a primit noi acuzații din partea Claudiei Pătrășcanu și, acum, a fost trimis în judecată.

„În baza art. 4251 alin. (1) și (7) pct. 1 lit. b) din Codul de procedură penală, raportat la art. 347 din Codul de procedură penală, respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul – inculpat Gabriel Bădălău, împotriva încheierii din data de 30.08.2023, pronunțată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Giurgiu – Secția Penală.

În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă pe contestator la plata către stat a sumei de 400 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunțată în cameră de consiliu, la data de 20.02.2024, prin punerea hotărârii la dispoziția părtilor, a persoanei vătămate și a procurorului, prin mijlocirea grefei, conform art. 405 alin. (1) din Codul de procedură penală”, se arată în decizia de marți luată de Curtea de Apel București.

Ce acuzații i se aduc lui Gabi Bădălău

Conform rechizitoriului, între primăria unei comune și mai multe firme, una fiind cea a lui Bădălău, se derula un contract, obiectivul fiind „înființarea unei rețele de alimentare cu apă” în satele dintr-o comună din Giurgiu, în perioada octombrie 2021 și noiembrie 2022.

La acea vreme, potrivit informațiilor, Gabi Bădălău și o altă persoană, printr-un intermediar, ar fi oferit bani primarului comunei. Mai exact, ar fi vorba de 7% din valoarea contractului, reprezentând peste 340.000 de lei, pentru a face plățile către firma respectivă.

Conform DNA, spre finalul lunii precizate anterior, intermediarul i-ar fi oferit suma de 35.000 de lei primarului, reprezentând prima tranșă din întreaga sumă promisă.

Niculae Bădălău s-a aflat în arest preventiv din cauza acestui dosar și a fost plasat, în cele din urmă, sub control judiciar, relatează Cancan.

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni