• PRO TV
  • Și operațiile estetice au o limită! Vedeta care în 10 ani a îmbătrânit cât alții în 20

Și operațiile estetice au o limită! Vedeta care în 10 ani a îmbătrânit cât alții în 20

Și operațiile estetice au o limită! Vedeta care în 10 ani a îmbătrânit cât alții în 20

La începutul anilor 2000 Kerry Katona făcea parte din una dintre cele mai populare formații de fete din Marea Britanie, Atomic Kitten. Acum, fosta cântăreață își câștigă existența apărând în diverse emisiuni tv sau reality show-uri.

În ultimii ani, Kerry a bifat I'm a Celebrity...Get Me Out of Here (2004), Celebrity Big Brother (2011), Dancing on Ice (2011), Celebs on the Farm (2021) si propriul reality show pe MTV UK.

Situația ei financiară a fost atât de rea într-o vreme încât a fost nevoită să își declare falimentul. În prezent Kerry câștigă sume fabuloase din Only Fans, iar de curând a primit și un rol într-o comedie romantică. Pentru acest rol trebuie însă să fie într-o formă fizică bună, așa că vedeta a început să lucreze intensiv în sala de fitness.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

În prezent, locuiește într-o casă de 2 milioane de lire… așa că nu îi merge rău deloc.

Deși are numai 43 de ani, Kerry pare mai în vârstă… asta și din cauza multiplelor ei fluctuații de greutate, dar și din cauza operațiilor estetice. Fosta cântăreață a slăbit mult în ultima vreme, însă și-a făcut și diverse intervenții la față.

Mamă a patru copii, Kerry Katona se gândea și la un al cincilea cu noul ei iubit, mai tânăr cu 8 ani decât ea. Luase în calcul o mamă surogat, însă ulterior s-a răzgândit și s-a hotărât să se limiteze la cei 4. I-a transmis patenerului ei că are binecuvântarea ei să facă copii cu altcineva. “Nu pot să îi neg cuiva bucuria de a avea propriul copil”.

Gallery

În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, Kerry pare mai îndrăgostită ca oricând, alături de iubitul ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni