• PRO TV
  • Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin schimbări radicale de-a lungul timpului

Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin schimbări radicale de-a lungul timpului

Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin schimbări radicale de-a lungul timpului

Corina Caciuc formează un cuplu cu Laurențiu Reghecampf de ceva timp și urmează să nască a doua oară, dar continuă să fie o prezența extrem de discretă pe rețelele de socializare.

 

Gallery

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan, Corina Caciuc a continuat să îi fie alături și și-au întemeiat chiar și o familie.

Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice

De-a lungul timpului, Corina Caciuc a trecut, de mai multe ori, pragul cabinetului medicului estetician, reușind să ajungă la aspectul pe care și l-a dorit. În prezent, aceasta are sprâncenele foarte bine conturate, buzele sunt voluminoase și este șatenă.

În urmă cu mai mulți ani, toate cele menționate mai sus erau diferite, iar imagini mai vechi cu ea au început să circule în mediul online, după ce scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a izbucnit.

Însă, aceasta a decis să nu le dea prea multă importanță publică, dar nu a lăsat lucrurile așa și își face dreptate cu ajutorul instanței. Corina Caciuc încă se află în proces cu Anamaria Prodan și speră să iasă învingătoare.

În anul 2022, Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, menționând că impresara a făcut mai multe declarații calomnioase la adresa sa, în mediul online. Mai exact, partenera lui Laurențiu Reghecampf susține că fosta soție a acestuia a denigrat-o public și că s-a folosit de numele său.

Corina Caciuc este însărcinată a doua oară

În anul 2022, în luna mai, Corina Caciuc a născut primul său copil și al lui Laurențiu Reghecampf. Sarcina a fost anunțată când avansase destul de mult, iar antrenorul a primit foarte multe mesaje prin care era felicitat pentru noul început.

În luna septembrie, în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani, Corina Caciuc a postat o fotografie cu un tort pe care scria „La mulți ani, iubirea mea! 1+1=4”, urmând ca, după nici o lună, să anunțe că va avea tot un băiat.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni