• PRO TV
  • Tzancă Uraganu a primit bani falși la dedicații. Manelistul le-a transmis un mesaj dur celor care l-au plătit cu astfel de bancnote: „Dacă sunteți vai de steaua voastră...”

Tzancă Uraganu a primit bani falși la dedicații. Manelistul le-a transmis un mesaj dur celor care l-au plătit cu astfel de bancnote: „Dacă sunteți vai de steaua voastră...”

Tzancă Uraganu a primit bani falși la dedicații. Manelistul le-a transmis un mesaj dur celor care l-au plătit cu astfel de bancnote: „Dacă sunteți vai de steaua voastră...”

Tzancă Uraganu a trebuit să se prezinte la secția de poliție, pentru a explica de unde provin banii falși care au intrat în posesia lui. Artistul le-a transmis, pe această cale, și un mesaj celor din cauza cărora susține că a întâmpinat această problemă.

 

Gallery

​Tzancă Uraganu a ajuns, din nou, la poliție. De data aceasta, nu a mai fost vorba de interlopii despre care spune că îl amenință, ci despre mai mulți bani falși pe care i-a avut în posesie.

Tzancă Uraganu a primit bani falși la dedicații

Tzancă Uraganu a avut parte de o surpriză deloc plăcută, în momentul în care a aflat că unele dintre bancnotele pe care le-a primit la dedicații nu erau adevărate. Prin urmare, a trebuit să dea explicații cu privire la proveniența banilor falși.

„Am stat pe drumuri, să dau declarații. Dacă sunteți vai de steaua voastră și vreți să dați dedicații, dați dedicații la ureche, că nu vă refuză nimeni (... ) Oamenii mă așteptau de vreo lună și m-au rugat să vin. Până la urmă, dacă nu mă duceam, mă trezeam cu mascații peste mine”, a spus Tzancă Uraganu, în mediul online.

Mai mult decât atât, acesta a precizat că banii pe care îi primește la dedicații nu sunt folosiți doar în România, ci sunt folosiți și în străinătate, unde nu pot explica situația atât de ușor, deoarece nimeni nu îi cunoaște.

„Dacă suntem în străinătate și ne oprește pe acolo și nu ne mai dă drumul ce facem? În România o mai dregem, că ne știu oamenii, dar în străinătate cine ne știe? Terminați și nu mai fiți hapsâni. Vă umflați cu bani falși? Vreți să dăm de belele?”, a mai spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu vrea să facă bani din imobiliare

Se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical, dar nu vrea să se oprească aici. Prin urmare, Tzancă Uraganu vrea să facă bani și din imobiliare, în Dubai, pe tărâmul unora dintre cei mai bogați oameni din lume.

„Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat. Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel. Aș putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a mai precizat acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni