• PRO TV
  • Halucinant! Cât a ajuns să coste un loc de veci la Cimitirul Bellu: Schimb cu vilă!

Halucinant! Cât a ajuns să coste un loc de veci la Cimitirul Bellu: Schimb cu vilă!

Halucinant! Cât a ajuns să coste un loc de veci la Cimitirul Bellu: Schimb cu vilă!

Afacerile cu locuri de veci fac concurență celor de pe piața imobiliară.

Nu oricine își poate permite să-și doarmă somnul de veci la doi pași de Eminescu sau de Dolănescu, printre monumentele istorice din cimitirul Bellu din Capitală.

Cimitirul Bellu este cel mai mare cimitir din București și unul dintre cele mai cunoscute din toată România, după Cimitirul Vesel de la Săpânța. În special elitele țării și-au găsit în această oază de vegetație, odihna binemeritată.

Afaceri bănoase cu locuri de veci

Achiziționarea unui loc de veci în Cimitirul Șerban Vodă (în limbaj popular „Cimitirul Bellu”) funcționează după aceleași principii ca și piața de imobiliare din București.

Mitică Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu. Cu banii aceștia poți cumpăra chiar o vilă de lux într-o zonă bună a Capitalei.

„Un loc de veci, în capelă? De la 50-60.000 de euro, în sus. Cel mai mic e 50.000 de euro. O capelă mai nașparlie, așa… De exemplu, al lui Cataramă (locul de veci al lui Viorel Cataramă, n. red.), dacă ar vrea să-l vândă, îl dă cu 300.000 de euro”, a dezvăluit Mitică Dragomir.

”Iau 150-175.000 de euro pe el”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că deține un loc de veci în cel mai vizitat cimitir din Capitală, dar nu se gândește să-l vândă:

„Dacă acum vând locul meu de veci din cimitirul Bellu iau 150-175.000 de euro pe el. Dacă vinde Viorel Păunescu ia 300.000 de euro”.

Mitică Dragomir a explicat și care ar fi motivul pentru care sunt atât de scumpe locurile de veci din cimitirul Bellu.

„E o tâmpenie. Vorba nevesti-mii, numai oamenii bolnavi la cap fac așa. Când l-am luat a zis că nu sunt sănătos la cap. Și fiu-miu mi-a zis la fel. Dar nu vreau să fiu o povară. Să umble ei, să facă… Eu știu cum e, am trecut prin clipe nenorocite. Cel mai bine e să nu fii povara nimănui. Iar dacă ai, dă la toată lumea, că faci burta mare și crăpi. Împarte, domnule, la toată lumea”, a mai spus Mitică Dragomir într-o emisiune online.

Cimitirul Bellu poate fi considerat un veritabil muzeu în aer liber. Aici, regulat, se fac tururi ghidate pentru cei care doresc să afle mai multe despre operele de artă impresionante, dar și despre poveștilor personalităților care sunt îngropate aici.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni