• PRO TV
  • Câte operații estetice are, de fapt, Sarah Prodan. Fiica impresarei a recunoscut totul, după ce s-a spus că are mai multe intervenții: „Nu cred că...”

Câte operații estetice are, de fapt, Sarah Prodan. Fiica impresarei a recunoscut totul, după ce s-a spus că are mai multe intervenții: „Nu cred că...”

Câte operații estetice are, de fapt, Sarah Prodan. Fiica impresarei a recunoscut totul, după ce s-a spus că are mai multe intervenții: „Nu cred că...”

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, au trecut pragul cabinetului medicului estetician, alături de Nuți, cea care a fost bona copiilor o lungă perioadă de vreme. Programarea a fost pentru cea din urmă, iar cele două au însoțit-o.

Gallery

Cu această ocazie, Anamaria Prodan și Sarah au vorbit despre operațiile pe care se spune că le-a suferit  a doua fiică a impresarei, în ultima vreme. Mai multe persoane susțin că au remarcat unele schimbări în ceea ce privește înfățișarea acesteia, dar niciuna nu a fost confirmată.

Anamaria Prodan și Sarah neagă orice operație estetică

În ultima vreme, Sarah a început să fie și mai atentă la aspectul ei, lucru ce a făcut mai multe persoane să spună că a suferit inclusiv unele operații estetice. S-a apus inclusiv că și-a injectat acid hialuronic în buze și de multe ori, este pusă față în față cu unele comentarii deloc plăcute.

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, Anamaria Prodan și Sarah au negat orice fel de intervenție estetică, în timp ce impresara a spus că este de acord doar cu operațiile estetice care corectează anumite imperfecțiuni sau probleme.

„Acum, să vadă toată România că nu are nimic în buze și pe nicăieri. Dacă se poate face ceva cu tehnologia asta și cu medicina care a avansat, sunt pentru chestiile mici care repară sau care fac să te simți confident (n.r. încrezător în propria persoană). De asta și Sarei i-am dat voie să își facă”, a spus Anamaria Prodan.

Sarah Prodan nu spune „nu” operațiilor estetice

La fel ca mama ei, Sarah Prodan a mărturisit că nu și-a făcut nicio intervenție estetică, dar nu poate garanta că nu va apela niciodată la ajutorul medicului, dacă va avea nevoie. Mai mult decât atât, susține că felul în care arată se datorează genelor bune pe care le-a moștenit, în ciuda a ceea ce spune toată lumea.

„Nu am nici la față, nici la corp. Credeți-mă! Dacă aveam, se vedea. E genetic. Nu am acid în buze. Sunt foarte confident (n.r. încrezătoare) în corpul meu. Nu cred că aș schimba, neapărat, ceva acum. Poate, în viitor, o să vreau să fac ceva, dar, acum, nu”, a spus și Sarah.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube  

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni