• PRO TV
  • Cât câștigă Daniela Crudu din Only Fans, după mai bine de un an de când și-a făcut cont pe platformă: „Eu sunt mulțumită”. Vedeta a rărit postările de când a rămas însărcinată

Cât câștigă Daniela Crudu din Only Fans, după mai bine de un an de când și-a făcut cont pe platformă: „Eu sunt mulțumită”. Vedeta a rărit postările de când a rămas însărcinată

Cât câștigă Daniela Crudu din Only Fans, după mai bine de un an de când și-a făcut cont pe platformă: „Eu sunt mulțumită”. Vedeta a rărit postările de când a rămas însărcinată

După ce a luat decizia de a se retrage de pe micile ecrane, Daniela Crudu s-a reorientat în carieră și și-a făcut cont pe OnlyFans, unde postează conținut pentru adulți.

Gallery

​Din anul 2022, de când a intrat în această industrie, Daniela Crudu s-a declarat extrem de mulțumită de veniturile pe care le câștigă, zvonurile spunând că a ajuns chiar la suma de 70.000 de euro.

Cât câștigă Daniela Crudu din Only Fans

Întotdeauna i-au plăcut lucrurile scumpe și traiul fără nicio grijă, motiv pentru care, și-a dorit să trăiască din ceva care să îi permită să își satisfacă orice dorință are.

Recent, Daniela Crudu a fost întrebată despre banii pe care îi câștigă de pe urma conținutului pentru adulți. Fosta asistentă de televiziune nu a vrut să dezvăluie suma pe care o obține, spunând doar că, deși nu câștigă atât de mult pe cât s-a spus, este mulțumită.

Daniela Crudu cere 24 de dolari per abonament și nu duce lipsă de doritori. Aceasta are peste 270 de fotografii, mai bine de 30 de video-uri și aproximativ 20.000 de like-uri.

„Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din OnlyFans, altfel, nu făceam asta, dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd. Ar fi bine să reuşesc eu asta, dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată. E şi normal să se întâmple asta”, a povestit Daniela Crudu, conform Cancan.

Daniela Crudu nu poate renunța la țigări

Cruduța, așa cum este cunoscută de cei mai mulți, este însărcinată pentru a doua oară și a intrat, deja, în ultimul trimestru. De data aceasta, bruneta va avea un băiețel, dar recunoaște că are o problemă și în această sarcină.

În ciuda faptului că știe consecințele fumatului, mai ales în sarcină, nu poate renunța la țigări, dar susține că fumează mult mai puțin decât o făcea în prima sarcină.

„Încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Atunci (n.red. în prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont. Acum, le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică «Lasă că merge și așa». Nu merge și așa, că nu e așa. Dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte”, a mai spus Daniela Crudu.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni