• PRO TV
  • Vrăjitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali de la Padina, ar fi prevestit tragedia: „Sunt terminată”. Femeia și-a sfătuit copiii să nu se ducă la petrecere

Vrăjitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali de la Padina, ar fi prevestit tragedia: „Sunt terminată”. Femeia și-a sfătuit copiii să nu se ducă la petrecere

Vrăjitoarea Sidonia, mama presupușilor criminali de la Padina, ar fi prevestit tragedia: „Sunt terminată”. Femeia și-a sfătuit copiii să nu se ducă la petrecere

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei presupuși autori ai crimei de la Padina, ar fi prevestit tragedia care urma să se întâmple. Femeia se declară șocată de cele întâmplate și susține că cei trei bărbați nu sunt vinovați.

Gallery

Nu doar că ar fi prevestit tragedia de la Padina, dar vrăjitoarea Sidonia susține că și-a avertizat copiii și nu ar fi ascultat-o. Aceasta le ia apărarea și spune că nu sunt vinovați de nimic, așteptând să li se facă dreptate.

Vrăjitoarea Sidonia ar fi prevestit crima de la Padina

În timpul unei petreceri care a avut loc în Padina, Sorin Anghel a murit în urma zecilor de înjunghieri, iar principalii suspecți sunt chiar cei trei băieți ai vrăjitoarei Sidonia. Aceștia sunt arestați preventiv, iar cercetările în cazul lor continua, pentru ca anchetatorii să stabilească dacă sunt sau nu vinovați de crimă.

„Suntem şocaţi. Sunt terminată, sunt foarte şocată. Nu putem să ne revenim din starea respectivă. Au trecut poate trei, patru zile din ziua respectivă. Au plecat copiii mei, să se ducă să se distreze la un club de acolo şi acel om, de la acea dedicaţie pe care a dat-o, unde se distrau şi beau şi mâncau la masă, fără să deranjeze pe nimeni, fără să aibă legătura cu nimeni, acel om s-a dus şi s-a pronunţat singur la masa și a început să-mi lovească copiii. Un om de 150 de kg şi aproape 2 metri l-a lovit pe copil, l-a pus jos şi acolo a vrut să-i taie beregata, să-i ia gâtul, pur şi simplu.

Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo.”, a spus vrăjitoarea Sidonia, la un post de televiziune.

Copiii vrăjitoarei Sidonia au depus plângere împotriva lui Sorin Anghel

Luis, 19 ani, Armando, 24 de ani și Laurențiu, 32 de ani, au depus plângere împotriva lui Sorin Anghel, motivând că el este cel care a atacat primul. Cei trei susțin că s-au apărat și că nu sunt vinovați pentru decesul bărbatului de 40 de ani.

Conform declarațiilor soției lui Sorin Anghel, totul a început, după ce aceasta a început să danseze, iar unul dintre copiii vrăjitoarei a avut unele reacții ce l-au făcut pe bărbat să îl tragă la răspundere. Conflictul spontan a degenerat, iar bărbatul din Târgoviște a fost înjunghiat mortal.

În ziua respectivă, la hotelul în care s-a produs tragedia, au cântat Antonia și Alex Velea, dar și Alina Eremia, cu mai multe ore înainte.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Știrile Pro TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni