• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 19 - 25 februarie 2024. Vărsătorii sunt puși pe flirt și cuceriri, dar stau prost cu banii. Ce se întâmplă cu Peștii!

Horoscop săptămâna 19 - 25 februarie 2024. Vărsătorii sunt puși pe flirt și cuceriri, dar stau prost cu banii. Ce se întâmplă cu Peștii!

Horoscop săptămâna 19 - 25 februarie 2024. Vărsătorii sunt puși pe flirt și cuceriri, dar stau prost cu banii. Ce se întâmplă cu Peștii!

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Sectorul asociat frământărilor interioare, izolării și trecutului este activat, săptămâna acesta, de mai mai multe planete: intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie, și a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, care se alătură lui Saturn. Vei reuși să înțelegi anumite lucruri, care s-au întâmplat de mult, dar încearcă să te reechilibrezi, să poți lua decizii în viața personală.
Bani – Venus și Marte formează o conjuncție (alăturare) în partea a doua a săptămânii și anunță evenimente neașteptate într-un context financiar, privind începerea unei activități noi.
Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care anunță încheierea unor acțiuni începute în jurul datei de 15 septembrie anul trecut. Poți finaliza un proiect important la serviciu sau să închei niște negocieri. Saturn face parte din configurația astrală și este posibil să aducă unele blocaje, însă vei reuși să te descurci și să transformi niște situații tensionate în oportunități.

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care anunță evenimente în planul sentimental. Poți ajunge la concluzii, închei o etapă în planul sentimental, iar evenimentele, care se desfășoară în ajunul fenomenului astral, au rolul să te ajute să realizezi care sunt punctele slabe. Saturn face parte din configurația astrală și poate aduce obstacole din partea unor persoane apropiate, care pot să intervină într-un context sentimental. Atenție și la mesajele care-ți sunt transmise, pentru că este posibil să se strice niște relații, dacă nu ești atent la ce comunici!
Bani – Din punct de vedere financiar urmează o perioadă în care ar fi bine să fii atent în ce proiecte te implici, pentru că nu toate pot aduce beneficii.
Muncă– Marte, planeta acțiunii, și Venus, guvernatoarea ta, formează, în partea a doua a săptămânii, un aspect strâns, în casa carierei. Așadar, vei fi determinat să-ți urmezi niște obiective profesionale, să iei decizii bruște și neașteștate. De asemenea, ești în centrul atenției la locul de muncă.
Sectorul planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung este activat săptămâna aceasta de Soare, din 19 februarie, care dinamizează aceste domenii, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie. Cele două planete se alătură lui Saturn și-ți dau multă responsabilitate în activitățile profesionale.

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care anunță evenimente în planul vieții de familie, cu casa sau administrarea unor bunuri. Pentru că zodia Fecioara guvernează și sectorul bazelor emoționale, este posibil ca în preajma fenomenului astral să ai parte de o vindecare, a unui proces început pe 15 septembrie anul trecut, când a avut loc Luna Nouă în Fecioară. Acum se încheie o etapă, ajungi la niște concluzii. Pe de altă parte, din configurația astrală fac parte Saturn și Mercur, din casa carierei și a imaginii și atrag atenția asupra informațiilor pe care ai putea să le primești din această zonă, iar Saturn poate aduce un blocaj. Caută un echilibru între cele două domenii: carieră și familie!
Bani – În primele două zile din săptămână te preocupă administrarea unor sume de bani, să intri în posesia unor bani sau să faci socoteli pe termen lung de economisire.
Muncă– Sectorul carierei, proiectelor și aspirațiilor profesionale este activat de intrarea Soarelui, din 19 februarie, în zodia Pești. Este urmat de către Mercur, din 23 februarie, care se alătură lui Saturn. Urmează o perioadă activă în planul profesional. Vei da dovadă de multă responsabilitate în toate acțiunile, însă atenție la propunerile care vin spre tine, pentru că nu toate aduc beneficii!

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Conjuncția lui Marte, planeta acțiunii, cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa intimității și relațiilor profunde, care se formează în partea a doua a săptămânii, vine să aducă ocazia să te apropii mai mult de partener și să trăiești clipe de pasiune.
Bani – Luna, guvernatoarea ta, tranversează casa banilor de miercuri după prânz până vineri și te preocupă să refaci niște socoteli, dacă ai cheltuit mai mult în ultima perioadă.
Muncă– Sectorul asociat studiilor, perfecționării, schimburilor de experiență profesională este activat de intrarea Soarelui în zodia Pești, din 19 februarie, dar și de Mercur, planeta comunicării, care îl urmează pe 23 februarie. Cele două planete se alătură lui Saturn și aduc multă responsabilitate în tot ce ține de pregătirea și direcția profesională.
Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care anunță evenimente în planul comunicării, gândirii, învățării și informării. Comunicarea devine importantă și ar trebui să fii atent la dialoguri, negocieri, înțelegeri, pentru că poți găsi soluții la o problemă mai veche. Cineva din anturajul de prieteni sau de la serviciu te ajută într-o situație care pare fără ieșire.

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Conjuncția lui Marte, planeta acțiunii, cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, în partea a doua a săptămânii, prevestește evenimente plăcute în relația de cuplu. Vei fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul și puteți trece la nivelul următor al relației.
Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care anunță evenimente în planul financiar. Poate avea loc încheierea unei etape, finalizarea unui proiect început în toamna anului trecut, să culegi niște roade. La fel de bine pot să apară cheltuieli, care să te destabilizeze și să fie nevoie să revizuiești un plan.
Intrarea Soarelui, din 19 februarie, în zodia Pești, urmat de Mercur, din 23 februarie, prin sectorul intereselor financiare și a banilor deținuți împreună cu partenerul sau alte persoane, vine să aducă preocupări și pentru administrarea unor bani comuni sau a unor bani pe care ai putea să îi împrumuți sau să îi obții din alte surse.
Muncă– În ce privesc activitățile de la serviciu, nu este o săptămână cu evenimente marcante. Este nevoie doar să fii atent să nu te implici în prea multe activități, să nu te suprasoliciți.

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor primește intrarea Soarelui, din 19 februarie, și a lui Mercur, guvernatorul tău, din 23 februarie, semn că urmează o perioadă activă, cu clarificări.
Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează în casa personalității, pe 24 februarie, și care poate scoate în evidență niște probleme în relație, un obstacol. Este important ce transmiți, ce gânduri comunici și cum îl faci pe partener să înțeleagă faptul că ai nevoie de o schimbare.
Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în conturile tale, așa că ai grijă cum gestionezi ce ai!
Muncă– Marte, planeta acțiunii, formează un aspect strâns cu Venus, micul benefic, în partea a doua a săptămânii, în sectorul muncii și aduce multă implicare și determinare să-ți suplimentezi veniturile. Mai mult de atât, intenționezi să începi niște cursuri, să investești în pregătirea ta.

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Sectorul sentimental este activat în partea a doua a săptămânii de aspectul strâns, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin zodia Vărsător. Te poți aștepta la evenimente bruște și neprevăzute în planul iubirii, la surprize din partea partenerului de cuplu.
Bani – În sectorul financiar pot să apară situații neașteptate. Cineva îți poate cere un împrumut. Totodată, poți folosi un card de credit pentru a achiziționa ceva pentru casă.
Muncă- Evenimentul astrologic important este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care se formează pe sectorul frământărilor interioare. Se dinamizează axa muncii și sănătății și este un moment bun să elimini ceva ce te ține în loc, ce este toxic și nu-ți mai aduce beneficii, îți afectează sănătatea și te suprasolicită prea mult. Posibil să apară tot felul de obstacole de la Saturn în tranzit prin casa muncii și este nevoie să ai grijă la comunicarea cu cei cu care desfășori activități, la informațiile care-ți parvin. Cert este că trebuie să elimini ceva pentru a putea să te reechilibrezi.

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Intrarea Soarelui în 19 februarie în zodia Pești, urmat de Mercur, din 23 februarie, dinamizează sectorul iubirii și aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Pe de altă parte, aspectul strâns care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa vieții de familie, îți aduce preocupări pentru familie și îți iei energia din timpul petrecut cu cei dragi.
Bani – Posibil săptămâna aceasta să faci mai multe cheltuieli, așa că ai grijă cum administrezi banii!
Muncă– Evenimentul astrologic important este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care se formează pe sectorul planurilor de viitor și proiectelor pe termen lung. Au loc concluzii, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte sau culegerea roadelor. Poți să obții beneficii financiare de pe urma implicării în diverse proiecte. Saturn face parte din configurația astrală și poate aduce unele blocaje, dar cu comunicare și cooperare cu ceilalți, vei reuși să treci peste un obstacol.

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 19 februarie, în sectorul vieții de familie, și a lui Mercur, din 23 februarie, vine să aducă preocupări pentru spațiul de locuit, rezolvarea unor chestiuni administrative, implicarea în relațiile cu familia.
Bani – În prima parte a săptămânii te interesează să achiziționezi ceva pentru casă și cauți soluții de finanțare. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Marte și Venus, micul benefic, în casa comunicării, aduce oportunități și negocieri profitabile într-un proiect nou.
Muncă– Evenimentul astrologic important este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care se formează pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, unde pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, obținerea unei promovări. Pe de altă parte, este un moment bun să elimini contractele, care nu-ți mai aduc beneficii sau colaboratorii cu care nu te înțelegi. Dacă ai de gând să rupi un contract, ai grijă cum comunici acest lucru și nu strica relațiile!

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste – Intrarea Soarelui, din 19 februarie, în casa comunicării, și a lui Mercur, din 23 februarie, vine să aducă declarații și clarificarea unor chestiuni în planul sentimental. Posibil, în urma unor dialoguri, să simți că relația se consolidează.
Bani – Aspectul strâns pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Venus, micul benefic, în casa banilor, vine să aducă preocupări pentru mărirea veniturilor. Posibil să ai niște diaguri cu șefii, să ceri o mărire salarială.
Muncă– Evenimentul astrologic important este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care se formează pe sectorul schimburilor de experiență profesională, sistemului educațional, cunoașterii, dezvoltării personale. Posibil să aibă loc încheieri ale unor etape de școlarizare, să ajungi la concluzii în urma unor discuții, să ai o viziune mai clară asupra viitorului tău profesional.

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Dacă au fost probleme în planul sentimental, acum încep să se rezolve, iar conjuncția care se formează între Marte și Venus din zodia ta îți aduce dispoziție de flirt și cuceriri.
Bani – Intrarea Soarelui în zodia Pești, pe 19 februarie, urmat de Mercur, din 23 februarie, în casa banilor, îți aduce preocupări pentru adminstrarea banilor. Pentru că este și Saturn acolo, ți-ai învățat niște lecții din punct de vedere financiar și nu mai arunci cu banii. Dacă nu găsești ce ai nevoie, nu mai cheltui.
Evenimentul astrologic important este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care se formează pe sectorul intereselor financiare, al banilor proveniți din alte surse decât salariile. Este un moment bun să te gândești cum să achiți niște datorii, să începi să strângi niște bani, să-ți valorifici o abilitate, o pasiune, de pe urma căreia să poți obține sume suplimentare. Din configurația astrală face parte și Saturn, care poate aduce blocaje, însă este nevoie să fii atent la comunicare pentru a putea să treci peste un obstacol.
Muncă– Aspectul strâns pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Venus, micul benefic, în casa personalității, în partea a doua a săptămânii, vine să-ți aducă oportunități de demarare a unor proiecte noi personale, determinare și multă implicare.

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 februarie 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important este Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, care se formează pe sectorul relațiilor și căsătoriei. Au loc discuții, concluzii, decizii importante și evenimente care pot încheia o etapă de relație. Se poate trece și la alt nivel sau se caută soluții pentru o reconciliere. Saturn din casa personalității, face parte din configurația astrală, care poate aduce obstacole. De asemenea, este recomandat să ai grijă cum comunici sau transmiți ce vrei să spui.
Bani – Săptămâna acesta s-ar putea să porți niște negocieri cu un alt angajator sau încerci să obții o colaborare.
Muncă– Intrarea Soarelui, din 19 februarie, în casa parteneriatelor profesionale, și a lui Mercur, din 23 februarie, vine să aducă preocupări pentru încheierea unor contracte, înțelegeri, colaborări, parteneriate profesionale. În partea a doua a săptămânii se anunță situații dificile la locul de muncă, pe care va fi nevoie să știi să le gestionezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni