• PRO TV
  • Megan Fox, prima apariție publică de când fanii au comparat-o cu o păpușă gonflabilă. Cum a apărut la un eveniment

Megan Fox, prima apariție publică de când fanii au comparat-o cu o păpușă gonflabilă. Cum a apărut la un eveniment

Megan Fox, prima apariție publică de când fanii au comparat-o cu o păpușă gonflabilă. Cum a apărut la un eveniment

De curând, o imagine cu Megan Fox a stârnit o mulțime de controverse pe rețelele de socializare. Vedeta, care a fost surprinsă la o petrecere în Las Vegas , arăta total diferit față de cum o știau fanii. Mai mult, aceasta a fost criticată din cauza look-ului ei, fiind comparată cu o… păpușă gonflabilă.

Alta dată una dintre cele mai frumoase brunete din showbiz, Megan Fox este acum într-o continuă schimbare. În prezent, are părul roz și una dintre cele mai controversate garderobe de la Hollywood.

Gallery

Megan și-a făcut apariția la gala People’s Choice Awards, cu un machiaj strident și o rochie albă, decoltată. A preferat să nu defileze pe covorul roșu, apărând direct pe scenă, alături de Joe Manganiello.

Nici aceasta apariție nu a fost mai bine primită de fani:
“De ce arată Megan ca mireasa lui Chucky?”

Actrița și-a aparat look-ul de curând, spunând că imaginea care a circulat pee a de rețelele de socializare nu este conform realității – lumina nepotrivită era de vina pentru look-ul ei bizar. “Oh Doamne, arăt atât de diferit! Ba nu arăt deloc! Lumina proastă m-a făcut să arat ca o păpușă gonflabilă ucraineană. Când, de fapt, în realitate arăt că o păpușă gonflabilă din aia scumpă, pe care o poți cumpăra numai din Japonia”, a scris ironică Megan Fox.

​Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni