• PRO TV
  • Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii. Influencer-ul a spus totul, în urmă cu ceva timp: „A venit momentul să vă dau vestea cea mare”

Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii. Influencer-ul a spus totul, în urmă cu ceva timp: „A venit momentul să vă dau vestea cea mare”

Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii. Influencer-ul a spus totul, în urmă cu ceva timp: „A venit momentul să vă dau vestea cea mare”

Dorian Popa a reușit, la 35 de ani, să își îndeplinească un vis pe care îl avea încă din copilărie. Acesta a dat vestea cea mare și în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Gallery

Dorian Popa este cu un pas mai aproape de a-și îndeplini una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Artistul a recunoscut că a plâns de fericire după ultima dorință îndeplinită și abia așteaptă să vadă cum ce a visat se va materializa în totalitate.

Dorian Popa și-a luat viza de America

Nu mai este mult și Dorian Popa va pleca peste ocean, acolo unde și-a dorit să ajungă încă de când era mic. Artistul și-a luat viza de America, după ce a trecut prin unele din cele mai mari și mai puternice emoții din viața lui.

„Am plâns precum un copilaș până acum jumate de oră. A venit momentul să vă dau vestea cea mare. Am luat viza de America. Este unul dintre cele mai mari visuri din copilărie. Aveam niște emoții!

Probabil că ați văzut că sunt treaz de la 6.30 dimineața. La ora 7.45, eram în fața Ambasadei Americii. Îmi tremurau picioarele și mă rugăm la Doamne-Doamne să îmi îndeplinească acest vis, pentru că pot spune că, printre alte lucruri în viața asta, am muncit pentru a putea vedea și eu America. Măcar o dată să o văd, înainte să nu mai fiu, Johnutzule. Oficial, pot călători în America, Johnutzule!”, a mărturisit Dorian Popa, pe contul său de Instagram.

Dorian Popa ar putea fi dat în judecată

Situația dintre Dorian Popa și Călin Donca nu s-a liniștit, mai ales după ce milionarul din Brașov a ieșit din închisoare. Deranjat de tot cee ace influencer-ul a spus la adresa sa, omul de afaceri i-a cerut daune morale.

În cazul în care acestea nu vor fi achitate, se va ajunge în instanță, Călin Donca fiind dispus să își facă dreptate cu orice preț, după ce numele și afacerea sa au avut de suferit.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni