• PRO TV
  • Ce a putut spune bona Nuți despre Anamaria Prodan, când nu au mai fost una lângă alta: „O pârăsc…”. Cu ce a dat-o de gol pe cea care a angajat-o de peste două decenii

Ce a putut spune bona Nuți despre Anamaria Prodan, când nu au mai fost una lângă alta: „O pârăsc…”. Cu ce a dat-o de gol pe cea care a angajat-o de peste două decenii

Ce a putut spune bona Nuți despre Anamaria Prodan, când nu au mai fost una lângă alta: „O pârăsc…”. Cu ce a dat-o de gol pe cea care a angajat-o de peste două decenii

Nuți a devenit celebră odată cu angajarea sa de către Anamaria Prodan, pentru a fi bona copiilor săi. De când a intrat în familia impresarei, în urmă cu aproximativ 25 de ani, a rămas alături de aceasta, fiind „umbra” femeii de afaceri.

Gallery

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Nuți a oferit câteva informații mai puțin cunoscute despre Anamaria Prodan și despre cum este aceasta, atunci când nu o vede nimeni.

Bona Nuți o dă de gol pe Anamaria Prodan

Dacă, de fiecare data când iese în public, este o adevărată apariție, Anamaria Prodan nu este departe de acest aspect nici acasă. În schimb, îi place să gătească și are grijă de ea, în permanență.

Bona Nuți a mai precizat că, deși nu este genul de femeie care să stea toată ziua în bucătărie, are câteva feluri de mâncare pe care știe să le facă foarte bine și se ocupă și de casă.

„Ana e la fel și pe stradă și acasă. Ceea ce nu cred că au văzut-o foarte mulți, în postura de gospodină și de femeie normal. Face treabă și acasă. Chiar gătește. Nu-i ies foarte multe mâncăruri. Acum o pârăsc. Dar da, e și o gospodină. Face o ciorbiță cu borș bună rău de tot. A gătit chiar și creveți într-un sos, de pe o rețetă și i-au ieșit extraordinari. Deci, gătește”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Anamaria Prodan nu renunță la eleganță nici când stă în casă

Încă de la primele ore ale dimineții, Anamaria Prodan se așază în fața oglinzii și se asigură că arată impecabil pentru orele ce urmează. Chiar dacă nu are aceleași apariții ca în zilele în care iese pe stradă, femeia de afaceri nu se neglijează din niciun punct de vedere.

„Acasă, mai e și ea normală, cu noi în casă. Dar, întotdeauna i-a plăcut. Anamaria Prodan, dimineața, într-adevăr, merge în oglindă, se aranjează, își dă cu ruj, își aranjează părul. Nu iese, să zicem, în pijama din dormitor”, a mai povestit Nuți.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni