• PRO TV
  • Așa ceva n-ai mai văzut! Zendaya, într-o ținută care a împărțit internetul în două: „Ce face când merge la toaletă?”

Așa ceva n-ai mai văzut! Zendaya, într-o ținută care a împărțit internetul în două: „Ce face când merge la toaletă?”

Așa ceva n-ai mai văzut! Zendaya, într-o ținută care a împărțit internetul în două: „Ce face când merge la toaletă?”

Zendaya a dovedit încă o dată că merită statutul de fashion icon și a bifat o apariție memorabilă la premiera de la Londra a filmului „Dune 2”. Ținuta neobișnuită a uimit audiența, însă pe rețelele de socializare fanii s-au împărțit în două tabere.

Gallery

​Actrița în vârstă de 27 de ani a sosit joi, 15 februarie, la Leicester Square, unde a avut loc premiera peliculei „Dune 2”.

Costumul metalic purtat de Zendaya face parte din colecția toamnă-iarnă 1995 a creatorului de modă Thierry Mugler.

Body-ul argintiu a fost împodobit cu mâneci cromatice care o acopereau până la gât. Acesta prezenta de asemenea decupaje transparente în zona bustului, dar și în zona posteriorului. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Atunci când a fost prezentat inițial, în 1995, body-ul a fost prevăzut cu o cască asortată și a fost modelat pe podium cu o pelerină neagră transparentă.

Zendaya i-a dat o notă personală și a accesorizat look-ul cu un colier strălucitor cu diamante. Ținuta a fost creată de nimeni altul decât Law Roach, prietenul de lungă durată și colaboratorul frecvent al vedetei din serialul „Euphoria”, scrie Independent.co.uk.

Potrivit W Magazine, costumul a fost supranumit „Machinenmensch” - sau „Machine Human” - și a durat șase luni pentru a fi creat la vremea respectivă. Designerul Thierry Mugler, care a murit în ianuarie 2022 la vârsta de 73 de ani, a colaborat cu Jean-Jacques Urcun pentru a realiza acest look, care a fost inspirat de personajul fictiv „Futura” din romanul „Metropolis” al scriitoarei Thea von Harbou.

În timp ce unii internauți au proclamat-o din nou pe Zendaya drept regina neoficială a modei, alții s-au declarat oripilați de ținuta aleasă de starul din Dune 2.

„Este ȘOCANT. Zendaya s-a întrecut pe sine!”;

„De departe unul dintre cele mai bune look-uri din acest deceniu!”;

„Nimeni nu se apropie de ea și de moda ei. Este de neoprit!”;

„Poți să-i dai un sac de gunoi pe care să-l poarte și tot ar fi superbă cu el!”;

Alți utilizatori de social media au adus-o în discuție pe Kim Kardashian și au făcut glume pe seama ei.

„Kim Kardashian e pe jos acum. Cred că o să înnebunească pentru că nu i-a venit această ideea”.

Glume s-au făcut și pe seama actriței din Dune 2. Unii internauți au comparat-o cu Robocop sau Omul de tinichea din „Vrăjitorul din Oz”.

„Doamne, nu pare deloc confortabil!”, „Ce face când merge la toaletă?”, „Arată atât de ciudat!”, „Abia poate să se miște!”, „Are nevoie de ajutor ca să meargă!”, „Vă dați seama cum transpiră în chestia aia”, au fost câteva dintre mesajele postate pe Instagram.

 Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni