• PRO TV
  • Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a văzut imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Probabil a trecut printr-o traumă”

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a văzut imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Probabil a trecut printr-o traumă”

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a văzut imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Probabil a trecut printr-o traumă”

Fostul fotbalist Cristian Tănase a fost surprins, în urmă cu doar câteva zile, căzut în fața locuinței sale, beat, fără dinții din față și plin de sânge. Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a văzut imaginile dezastruase cu Dodel

Gallery

​Cristi Tănase a șocat o țară întreagă după ultima sa apariție. Fostul fotbalist a fost filmat de către o persoană în timp ce stătea pe covorul din fața apartamentului său, sub influența alcoolului și fără un dinte din față. Dodel a explicat imaginile și a infirmat că a fost bătut, așa cum s-a speculat în mediul online.

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema? Am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?”, a spus Cristi Tănase, pentru gsp.ro.

Acesta a explicat cum a ajuns să aibă un dinte lipsă și să fie plin de sânge.

„Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu! Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!”. Cine să mă bată, mă? „N-ai văzut filmarea?!”'. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este', a mai spus Cristi Tănase.

„M-a deranjat că mulți nu m-ați întrebat niciodată dacă e adevărat sau nu. Fiecare și-a dat cu părerea despre mine, deși de cele mai multe ori nu era adevărat. „Mă Tase, e adevărat sau nu?!”, măcar atât„, a concluzionat fostul fotbalist.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a văzut imaginile șocante cu Cristi Tănase

Anamaria Prodan a comentat episodul și a spus, printre altele, că retragerea sa din fotbal, eveniment petrecut la începutul anului 2023, ar fi putut genera un adevărat haos în viața sa.

„Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații.

El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu. A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă.

El este un bărbat puternic. Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante.

Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă', a declarat Anamaria Prodran pentru playsport.ro.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni