• PRO TV
  • Cum arată vila Andreei Marin. Vedeta și-a amenajat locuința după ideile sale

Cum arată vila Andreei Marin. Vedeta și-a amenajat locuința după ideile sale

Cum arată vila Andreei Marin. Vedeta și-a amenajat locuința după ideile sale

După divorțul de tatăl fiicei sale, Andreea Marin și-a cumpărat o vilă luxoasă în zona de nord a Capitalei, pe care a amenajat-o exact așa cum și-a dorit. Iată cum arată locuința vedetei, dar și grădina în care plantează fructe și legume!

Gallery

​Andreea Marin este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă românească, iar cei care o urmăresc știu deja că are o mare pasiune pentru designeul de interior. Zâna Surprizelor, așa cum mulți o știu, și-a amenajat locuința din Pipera în așa fel încât să o reprezinte, mai exact cu note de eleganță și rafinament.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a fost postarea Andreei Marin la scurt timp după ce și-a renovat casa.

Stilul și talentul Andreei Marin au stârnit admirația celor care o urmăresc în mediul online, iar lucrul care i-a bucurat și mai mult pe fani a fost acela că partenerul vedetei, Adrian Brâncoveanu, s-a implicat și el considerabil în renovarea casei.

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni