• PRO TV
  • Kristen Stewart, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Actrița a acceptat un pictorial îndrăzneț pentru Rolling Stone

Kristen Stewart, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Actrița a acceptat un pictorial îndrăzneț pentru Rolling Stone

Kristen Stewart, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Actrița a acceptat un pictorial îndrăzneț pentru Rolling Stone

După mai bine de două decenii de când se află în centrul atenției, Kristen Stewart pare mai puternică și mai asumată ca niciodată. Actrița a apărut într-un pictorial îndrăzneț și a oferit un interviu pentru Rolling Stone, care a fost intens discutat pe toate platformele media din SUA și alte țări.

Protagonista din „Spencer” (2021) a pozat în lenjerie intimă pentru bărbați (jockstrap) și geacă de piele pentru coperta revistei Rolling Stone.

Stewart, care a devenit faimoasă în franciza „Twilight” , a recunoscut că este gay în timpul monologului ei „Saturday Night Live” în 2017 .

„Dacă am trecut prin întreaga serie „Twilight” fără să fac vreodată o copertă Rolling Stone, este pentru că băieții erau pe atunci sex-simboluri”, a spus ea. „Acum, vreau să fac cel mai gay lucru pe care l-ai văzut vreodată în viața ta”, a menționat actrița în interviu. 

Gallery

Mai mult, Stewart s-a comparat cu alte personalități gay proeminente de la Hollywood și a explicat că faptul de a fi queer („ciudată”) nu i-a afectat cariera. „Jodie [Foster] a avut un timp atât de greu [ca actor gay] și nu vorbesc în numele ei — analizez în mod obiectiv timpul și locul în care a fost ea, și asta nu este ușor — aș spune aproape imposibil dacă ai vrea să continui să faci ceea ce îți place. Pentru mine, nu a fost o problemă”, a subliniat ea. „Dar asta se datorează, probabil, perioadei în care trăiesc, regizorilor care sunt interesați de mine și de publicul care există pentru aceste filme (nr. în care joacă)”. 

În prezent, Stewart este logodită cu Dylan Meyer. 

Noul film în care apare actrița este un thriller de dragoste, „Love Lies Bleeding”.

Este o poveste de dragoste intensă, ciudată, neconvențională, între doi oameni instabili. Filmul este regizat și scris de Rose Glass și Weronika Tofilska, iar Kristen Stewart și Katy O'Brian joacă rolurile principale. Filmul explorează natura distructivă a relațiilor, marcată de performanțe puternice, scrie DeadlineLou (Stewart) o întâlnește pe Jackie (O'Brian) la sala de sport pe care o deține tatăl ei și se îndrăgostește imediat. Jackie este fermecătoare, arată grozav și nu se teme să se confrunte cu un bărbat care intră în spațiul ei.

„Love Lies Bleeding” va fi lansat pe 8 martie.

Kristen Stewart, despre relaţiile pe care le-a avut şi cum a fost descurajată din cauza orientării sexuale 

Stewart avea doar 18 ani când a apărut primul film Twilight. Fiind fata unei scenariste și a unui manager de scenă, ea a petrecut mult timp pe platouri de filmare. A jucat în filme de la 10 ani (debutul a fost în „The Safety of Objects”, urmat rapid de „Panic Room” cu Jodie Foster). Dar franciza Twilight a fost cea care a făcut-o iubită la nivel internațional. Ea și colegul ei ( iubitul de atunci) Robert Pattinson, stăteau la conferințe de presă cu o expresie de groază pe fețele lor. Ei au refuzat să discute despre relația lor, iar în interviuri se simțea adesea un zid care se ridică. De cele mai multe ori, Stewart părea că vrea să fugă.

„Când eu şi Rob eram împreună, nu aveam un model de urmat, un exemplu la care să ne uitam“, a declarat Kristen pentru harpersbazaar.com. „Am pierdut atât de multe lucruri încercând să controlăm acest aspect, aşa că am zis: Nu, nu vom vorbi despre asta. Niciodată. Pentru că este doar povestea noastră“, a continuat actriţa.

„Mi s-a spus: «Dacă vrei să-ţi faci o favoare, nu mai ieşi în public cu iubita de mână, poate vei prinde şi tu un film Marvel». Eu nu vreau să lucrez cu astfel de oameni“, a mărturisit ea. 

Sursă foto: Instagram/ Rolling Stone

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni