• PRO TV
  • Sora Anamariei Prodan a renunțat la averea de 2 milioane de euro a familiei. Care e motivul real?

Sora Anamariei Prodan a renunțat la averea de 2 milioane de euro a familiei. Care e motivul real?

Sora Anamariei Prodan a renunțat la averea de 2 milioane de euro a familiei. Care e motivul real?

Anamaria Prodan are o soră mai puțin cunoscută care este stabilită în SUA.

Anca Savelio este stabilită în SUA de peste 20 de ani şi stă departe de lumina reflectoarelor.

Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan

Anca Savelio și-a întemeiat o familie peste Ocean și dorește să stea departe de lumina reflectoarelor. Sora mai mică a impresarei are o afacere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani.

Anca și soţul său, Anthony Savelio, care este un fost luptător de jiu-jitsu, au împreună o fată. Sora cea mică a Anamariei Prodan este agent imobiliar, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe tranzacții importante. Pentru că are un succes uriaș în afaceri, Anca a renunțat la partea sa de avere în favoarea surorii sale.

Ioanela Prodan a lăsat în urmă o avere de aproximativ două milioane de euro

Noi n-am avut niciodată chestia asta, să luăm banii mamei. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America. Sora mea este milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, neputând să stea în România, mi-a spus: „Pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici, pentru că tot ce a fost ați gestionat tu și mama, eu nu am contribuit. Fă ce vrei! Evident că nu s-a pus vreodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau ea să nu mi dea mie sau să ne certăm, pentru că asta este o chestie care vine din educație, fiind pe picioarele noastre, nu am avut nevoie și nu înțeleg certurile pe averi.

Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul afacerilor foarte dezvoltat, toată lumea m-a rugat să gestionez absolut tot, eu să investesc, iar sora mea a rămas cu foarte multe case în America, eu cu foarte multe în România. Nici măcar nu am avut o discuție referitoare la avere”, a declarat Anamaria Prodan la o emisiune tv.

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale: ”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni