• PRO TV
  • VIDEO Cum arăta Gheboasă în copilăria sa! Artistul a cântat pe scenă alături de Dan Helciug

VIDEO Cum arăta Gheboasă în copilăria sa! Artistul a cântat pe scenă alături de Dan Helciug

VIDEO Cum arăta Gheboasă în copilăria sa! Artistul a cântat pe scenă alături de Dan Helciug

Gheboasă a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce a povestit un moment din copilăria sa. La doar 13 ani, artistul a cântat pe scenă alături de Dan Helciug.

Gallery

​Gheboasă este unul dintre cei mai controversați artiști de muzică trap din România. Acesta, cu toate că a fost de-a lungul timpului implicat în scandaluri, nu și-a schimbat deloc personalitatea și în continuare spune lucrurilor pe nume. Recent, cântărețul a fost invitat la emisiunea online a lui Selly, „Minte-mă frumos!”, acolo unde a povestit mai multe experiențe din viața lui personală. 

La un moment dat, Gheboasă a început să depăneze amintiri și să povestească câteva momente din copilăria sa. Acesta, la vârsta de 13 ani, a fost invitat de Dan Helciug pe scenă, în cadrul unui concert al trupei „Spitalul de urgență”, desfășurat în Târgoviște. Ajuns în fața publicului, Gheboasă și solistul au avut un moment extrem de amuzant, în care au vorbit în „chineză”.

Ulterior, Dan Helciug i-a cerut lui Gheboasă să cânte ceva, iar momentul a fost aplaudat de zecile de oameni aflate la concert. 

Sursă foto: Instagram, TikTok, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni