• PRO TV
  • Scandalul continuă în familia regală. Momente grele pentru regele Charles. Condiția dură impusă de prințul Harry pentru a-și vedea tatăl bolnav de cancer

Scandalul continuă în familia regală. Momente grele pentru regele Charles. Condiția dură impusă de prințul Harry pentru a-și vedea tatăl bolnav de cancer

Scandalul continuă în familia regală. Momente grele pentru regele Charles. Condiția dură impusă de prințul Harry pentru a-și vedea tatăl bolnav de cancer

În ultimele zile, atenția publicului s-a concentrat intens asupra vizitei prințului Harry în Marea Britanie pentru a-și întâlni tatăl, Regele Charles al III-lea, după ce acesta a făcut public anunțul că a fost diagnosticat cu cancer.

Durata scurtă a șederii prințului în țara sa natală a stârnit dezbateri, mai ales că au apărut detalii despre întâlnirea mult așteptată.

Prințul Harry, condiție surprinzătoare pentru a se întâlni cu regele Charles

Un aspect care a atras atenția tuturor și a stârnit controverse a fost faptul că Harry nu a petrecut prea mult timp alături de tatăl său și a decis să părăsească țara a doua zi, după o noapte într-un hotel de lux. Cu toate acestea, și mai surprinzătoare a fost condiția neașteptată pe care prințul a impus-o pentru această întâlnire. Potrivit unor surse apropiate reginei Camilla, Harry a preferat ca mama sa vitregă să nu fie prezentă la sosirea sa.

Zvonuri despre proasta relație pe care o au cei doi au existat de mai mult timp, având în vedere că în memoriile sale, intitulate "Spare," prințul Harry a afirmat că Regina Consoartă a furnizat informații către presă în trecut, cu scopul de a-și îmbunătăți imaginea publică.

De ce a petrecut Harry doar 45 de minute alături de tatăl său

Harry a petrecut atât de puțin timp cu regele Charles al III-lea în timpul scurtei sale șederi la Londra din motive de precauție și sensibilitate față de starea de sănătate a monarhului. Întâlnirea lor a avut o durată de aproximativ 45 de minute, și această limitare a timpului a fost impusă pentru a minimiza nivelul de stres al regelui Charles, care în prezent urmează un tratament pentru cancer.

Această scurtă ședere a generat însă interes și a alimentat discuții cu privire la relațiile dintre membrii familiei regale și la modul în care aceștia gestionează situații delicate, precum problemele de sănătate ale unui membru al familiei regale.

Regele Charles a transmis primul său mesaj după diagnosticul de cancer

Întâlnirea scurtă dintre monarhul în vârstă de 75 de ani și soțul lui Meghan Markle a fost marcată de anunțul că Majestatea Sa Regele Charles al III-lea avea programat un zbor cu elicopterul către Sandringham. Acolo, el urmează să se odihnească și să se recupereze după tratamentul împotriva cancerului, conform anunțului oficial al Palatului Buckingham.

Într-un moment în care regele se confruntă cu provocările aduse de diagnosticul său, acesta a făcut prima declarație publică.

„Aş dori să îmi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. După cum ştiu toţi cei afectaţi de un cancer, gânduri binevoitoare ca acestea oferă cel mai mare confort şi cea mai mare încurajare. Este, de asemenea, încurajator să aflu cum împărtăşirea diagnosticului meu a contribuit la creşterea gradului de conştientizare şi la punerea în evidenţă a activităţii tuturor organizaţiilor care sprijină pacienţii cu cancer şi familiile acestora, în Marea Britanie şi în restul lumii”, a declarat suveranul în vârstă de 75 de ani.

Foto:gettyimages

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni