• PRO TV
  • Lora, dans lasciv a la J Lo în cel mai recent videoclip: „Wow, câtă senzualitate!”

Lora, dans lasciv a la J Lo în cel mai recent videoclip: „Wow, câtă senzualitate!”

Lora, dans lasciv a la J Lo în cel mai recent videoclip: „Wow, câtă senzualitate!”

Lora le-a pregătit o nouă surpriză muzicală fanilor și a lansat videoclipul melodiei „Abia aștept să vină seara”, o colaborare cu What’s Up. Cum era de așteptat, artista a oferit o nouă mostră de senzualitate și i-a fascinat pe internauți cu mișcările ei de dans.

Gallery

​Piesa „Abia aștept să vină seara” a fost compusă de Marius Moga, Razvan Matache, Robert Chesaru, Marius Ivancea, pe versuri scrise de Marius Moga, Mihai Dumitrescu și Marius Ivancea. 

Videoclipul piesei a fost lansat azi, 15 februarie, pe platforma de Youtube, și a reușit să strângă în doar patru ore aproape 10.000 de vizualizări. Înainte de lansarea clipului, Lora le-a oferit fanilor și câteva teasere pe contul de Instagram.

Artista, care este una dintre cele mai senzuale prezențe din showbizul românesc, apare într-o ținută all-black, extrem de sexy, care îi pune în valoare picioarele interminabile. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Lora se folosește de un scaun și oferă un dans lasciv asemănător cu cel din clipul piesei „I’m glad” al celebrei Jennifer Lopez. Vezi AICI clipul piesei lansare de Lora. 

Fanii au asaltat-o cu complimente pe artistă și au felicitat-o atât pentru piesă, cât și pentru felul în care arată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Wow câtă senzualitate!Frumoasă tare!”, „Ești superbă!”, „Ohh Doamne!”, „Ești o frumusețe!”, „Eleganță, prestanță, tot ce vrei”, „Ceva gen Basic instinct”, „Totul a ieșit perfect!”, „Abia aștept să ajungă piesa asta peste tot”, „O să o pun pe repeat!”, „Definiția senzualității”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Lora este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe social media. Artista are peste 1,3 milioane de fani pe contul de Instagram.

Fotografii: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni