• PRO TV
  • Cristina Șișcanu, val de reacții, după ce s-a filmat alături de Mădălin Ionescu. Fanii au crezut că este însărcinată: „O să avem un nepoțel?!”

Cristina Șișcanu, val de reacții, după ce s-a filmat alături de Mădălin Ionescu. Fanii au crezut că este însărcinată: „O să avem un nepoțel?!”

Cristina Șișcanu, val de reacții, după ce s-a filmat alături de Mădălin Ionescu. Fanii au crezut că este însărcinată: „O să avem un nepoțel?!”

Cristina Șișcanu și-a surprins fanii zilele trecute, după ce a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care soțul ei îi oferă un cadou. Toți au crezut că este însărcinată!

Gallery

​Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată datorită aparițiilor sale TV. Aceasta, din punct de vedere sentimental, este căsătorită cu Mădălin Ionescu, bărbatul care i-a oferit și un copil. Ba mai mult decât atât, vedeta se ocupă și de creșterea lui Filip și a Ștefaniei, copiii din prima căsnicie a prezentatorului TV.

De Ziua Îndrăgostiților, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit dragostea la un hotel de lux. Acolo, prezentatorul TV și-a surprins partenera de viață cu un buchet uriaș de trandafiri roșii. 

Cristina Șișcanu: „Am ajuns la hotelul unde petrecem noaptea de Ziua Îndrăgostiților. N-am crezut că o să mai facem asta, dar este superb. Sunt gata pentru cină, îl aștept... A ajuns Mădălin! Ooo, frumos, foarte frumos, iubitule (nr. buchetul de trandafiri pe care i l-a oferit)!

Mădălin Ionescu: Arăți superb, bestial!

Cristina Șișcanu: Mulțumesc, baby!”

Ulterior, Cristina Șișcanu i-a transmis lui Mădălin Ionescu faptul că urmează să se apuce de sală. Atunci, prezentatorul TV i-a pus mâna pe abdomen soției sale:

„Poți să mă mângâi pe burtă (nr. râde)… Când o să am abdomen atunci… Urmează să mă duc la sală”, a spus Cristina Șișcanu.

Fanii au reacționat imediat când au văzut gestul lui Mădălin Ionescu, speculând faptul că vedeta ar putea fi însărcinată:

„O să avem un nepoțel, poate/ Vai, ce frumos/ Sunteți minunați, distracție plăcută/ Să fiți iubiți și sănătoși până la adânci bătrâneți/ O seară romantică/ Iubire, sănătate și tot ce vă doriți, amândoi ați fost superbi. Iubire veșnică vă doresc, să aveți o seară magică”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni