• PRO TV
  • Adriana Bahmuțeanu, replică acidă pentru cei care îi spun că s-a îngrășat: „Îmi permit”

Adriana Bahmuțeanu, replică acidă pentru cei care îi spun că s-a îngrășat: „Îmi permit”

Adriana Bahmuțeanu, replică acidă pentru cei care îi spun că s-a îngrășat: „Îmi permit”

Sinceră și foarte asumată de fel, Adriana Bahmuțeanu le-a dat peste nas răutăcioșilor care i-au spus că se confruntă cu problema kilogramelor în plus.

Gallery

​Adriana Bahmuțeanu, una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă românească, a oferit de curând un interviu pentru wownews.ro. Vedeta spune, printre altele, că nu își dorește să aibă copii cu actualul partener de viață, George Restivan, din cauza faptului că nu îi mai permite vârsta.

Cât despre faptul că primește constat în mediul online tot felul de comentarii legate de silueta sa, Adriana Bahmuțeanu a spus că se simte foarte bine în pielea sa și că mâncarea este „una dintre plăcerile vieții”.

„Îmi permit. Nu am stresul ăsta că o să mă îngraș, să nu mănânc, să țin postul cu apă sfințită, de la chiuvetă. Nu! Eu consider că și mâncarea este una din plăceri și dacă vedem ceva și ne place, de ce nu? De câteva zile tot vreau să mănânc o prăjitură și n-am reușit.

Eu mă simt foarte bine în pielea mea, nu văd de ce să mă feresc, să mă ascund, să mint. Nu! Mâncarea este una dintre plăcerile vieții, așadar, fetelor, mâncați, nu vă mai abțineți atâta de la mâncare, că pe lumea cealaltă ajungem toți oase.”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, împreună la medicul estetician

Vedeta și partenerul său de viață au decis, anul trecut, să meargă împreună la medicul estetician pentru a-și face o blefaroplastie, intervenție la nivelul feței pentru ridicarea pleoapelor.

„Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație...de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar, facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu vă feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, sa vă corectați împreună micile defecte și să vă îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni