• PRO TV
  • Mihai Leu a împlinit 56 de ani. Ce cadouri inedite a primit la petrecerea surpriză

Mihai Leu a împlinit 56 de ani. Ce cadouri inedite a primit la petrecerea surpriză

Mihai Leu a împlinit 56 de ani. Ce cadouri inedite a primit la petrecerea surpriză

Campionul mondial la box profesionist, Mihai Leu, a împlinit 56 de ani pe 13 februarie.

Cu această ocazie, sportivul a avut parte de o petrecere surpriză alături de cei dragi, într-un restaurant din Drumul Taberei. Printre prietenii și colegii care i-au fost alături s-au numărat Helmut Duckadam, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă și Adrian Ilie.

Fostul sportiv a primit multe cadouri de ziua lui: o sabie de samurai de la Președintele Federației Internaționale de Kempo, Amato Zaharia, prima lui pereche de mănuși de portar chiar de la Helmut Duckadam, o palincă din 2006, un echipament complet de sport de la bunul său prieten Mihai Covaliu și un tricou de fotbal inscripționat cu numele său, de la fostul fotbalist Adrian Iie, zis Cobra.

Mesaj plin de dragoste de la soție

Ana, soția lui Mihai Leu, i-a transmis și un mesaj emoționant pe rețele de socializare: "Dragul meu soț, cu fiecare an care trece, iubirea noastră crește și strălucește tot mai puternic. La mulți ani, sărbătorim împreună dragostea noastră și tot ce am realizat împreună! Te iubesc cu toată inima mea!".

Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani și au trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, iar asta le-a consolidat relația: „Cred că soția mea a avut o viață grea lângă mine. A stat lângă ringul de box tot timpul, nu e plăcut să vezi cum cel pe care îl iubești primește lovituri. După ce a renunțat, am ajuns la raliuri. Să stai lângă traseu sau în camera de hotel, să te gândești dacă se întâmplă ceva, nu e ușor. Am terminat cu asta, a venit problema medicală. Tot timpul a apărut câteva ceva, iar asta cred că ne-a făcut să fim uniți, iar sentimentele noastre să fie la fel”, spunea Mihai Leu.

Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon

În urmă cu câțiva ani, sportivul a fost diagnosticat cu cancer la colon. În 2014 pugilistul a trecut prin două operații, a făcut chimioterapie, a urmat un tratament la Viena și a reușit să învingă teribila boală.

Soția sa, Ana, a dezvăluit la acel moment că pugilistul avea un stil de viață cât se poate de sănătos, însă se pare că, în cazul lui, cancerul a fost ereditar, tatăl său suferind, în trecut, de aceeași maladie.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni