• PRO TV
  • Mădălina Pamfile s-a căsătorit! Cum arată vedeta în rochie de mireasă

Mădălina Pamfile s-a căsătorit! Cum arată vedeta în rochie de mireasă

Mădălina Pamfile s-a căsătorit! Cum arată vedeta în rochie de mireasă

Mădălina Pamfile a ajuns în fața altarului, alături de iubitul ei milionar. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Gallery

​Mădălina Pamfile este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu câțiva ani, atunci când apărea în diverse show-uri TV, în rolul de asistentă. Anii au trecut, șatena s-a retras din luminile reflectoarelor, însă a continuat să își țină fanii la curent cu toate noutățile din viața ei, folosindu-se de platformele de social media.

Acum, Mădălina Pamfile a ajuns în fața altarului alături de alesul inimii sale. Vedeta s-a căsătorit în Dubai, în cadrul unei ceremonii restrânse, desfășurată pe iaht. După ce au spus DA, cei doi îndrăgostiți au petrecut alături de prietenii lor pe ritmuri orientale, dar și românești.

Cine este soțul Mădălinei Pamfile

Mădălina Pamfile, deși se cunoaște cu soțul ei de peste 10 ani, a fost întotdeauna discretă cu privire la identitatea bărbatului care i-a furat inima. Bărbatul de origine albaneză nu a avut nicio apariție publică, iar singurele informații despre el au fost procurate de apropiații vedetei:

”Tipul, din ce știu eu, este albanez.  E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza. Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro”, a declarat pentru  WOWbiz.ro un apropiat al vedetei.

Sursă foto: Instagram

VEZI IMAGINILE CU MĂDĂLINA PAMFILE MIREASĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni