• PRO TV
  • Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Avocatul celor trei suspecți susține că „mortul este de vină”. A fost depusă plângere penală pe numele bărbatului decedat

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Avocatul celor trei suspecți susține că „mortul este de vină”. A fost depusă plângere penală pe numele bărbatului decedat

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina. Avocatul celor trei suspecți susține că „mortul este de vină”. A fost depusă plângere penală pe numele bărbatului decedat

Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina susține că persoana decedată este de vină, astfel a fost depus plângere pe numele bărbatului decedat.

Gallery

Adrian Grigorescu, avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina susține că victima ar fi de vină. Suspecții sunt „frustrați de o parte din informațiile apărute”, potrivit cărora ar face parte din clanul „Fabian”.

A fost depusă plângere penală pe numele bărbatului decedat

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Padina, avocatul celor trei suspecți susține că victima a provocat conflictul, după ce i-ar fi dat un pumn unuia dintre frați, iar apoi i-ar fi atacat cu un ciob de sticlă.

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o plângere penală. Sunt din datele şi informațiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz. Situația de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraților Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora (…)

În acest context, tot victima este cea care, după ce a părăsit incinta pub-ului, s-a deplasat pe terasă și a revenit înarmat cu un ciob de sticlă, că a existat un atac material al acestuia împotriva celor trei frați. După care a urmat acea lovitură de cuțit care, din păcate, a dus la decesul victime”, a susținut avocatul celor trei fraţi, potrivit rtv.net.

Decesul lui Sorin Anghel ar fi fost cauzat de o singură lovitură de cuțit, deși acesta a fost înjunghiat de mai multe ori.

„Din punctul meu de vedere și, din nou, citez organul de cercetare penală, din loviturile aplicate există o singură lovitură cauzatoare a morții, toate celelalte leziuni traumatice, lovituri, nu au fost apte prin ele însele de a provoca decesul”, mai spune Grigorescu.

Avocatul susține că este „chiar frustrant” faptul că unul dintre clienții săi este acuzat de comiterea crimei, întrucât acesta doar s-ar fi apărat.

„Din punctul meu de vedere este chiar frustrant, din punct de vedere profesional, că cel puțin unul dintre acești frați nu a avut niciun fel de participație penală la săvârșirea actelor de agresiune, nu s-a aflat decât în ipostaza de a se apăra cu pumnul”, mai spune avocatul, care susține că după începerea conflictului victima s-ar fi îndreptat cu cioburile unei sticle către unul dintre suspecți.

Acesta a mai precizat că există discuții pentru a se stabili dacă suspecții se aflau în legitimă apărare în momentul comiterii crimei.

„Sunt discuții pentru a se stabili dacă frații Marin se aflau în legitimă apărare. Nu trebuie să uităm din toată situația contextuală faptul că ei au fost victimele acestei agresiuni. Vă rog să nu uitați aspectele care țin de forța de exercitare a loviturii, victima a reușit dintr-un singur pumn să îl doboare pe Marin Laurențiu.

Este de notorietate, de asemenea, constituția victimei și atunci se naște și se pune spre analiză posibilitatea exercitării acestor acte de violență în cadrul unei legitime apărări. Urmărirea penală va arăta toată situația de fapt.

Din punctul meu de vedere, nu discutăm despre un omor, ci despre o încăierare care a avut ca urmare moartea victimei”, a explicat avocatul celor trei atacatori.

„Clienții sunt foarte bulversați. Sunt frustrați de o parte din informațiile apărute. Nu fac parte din niciun clan, nu există clanul Fabian, în cursul zilelor următoare o să intru în posesia certificatelor de cazier atât pentru ei, cât și pentru tatăl lor, tocmai pentru a lămuri presa că nu este vorba despre niciun clan infracțional și că nu sunt persoane predispuse pentru nicio infracțiune, mai ales a unor infracțiuni de violență”, a mai spus Grigorescu.

Cei trei frați suspectați de comiterea crimei din Padina au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Sursă foto: Captură video, Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni