• PRO TV
  • Ce legătură exista între milionarul Virgil Chirică și Cristi Borcea! Nu mulți știau acest lucru

Ce legătură exista între milionarul Virgil Chirică și Cristi Borcea! Nu mulți știau acest lucru

Ce legătură exista între milionarul Virgil Chirică și Cristi Borcea! Nu mulți știau acest lucru

Milionarul Virgil Chirică a fost găsit decedat pe data de 4 februarie 2024, în vila lui de lux din Voluntari. Bărbatul s-a sinucis folosind o metodă populară în Asia.

Gallery

​Virgil Chirică, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, s-a sinucis la începutul acestei luni. Bărbatul și-a pus capăt zilelor în vila lui din Voluntari, folosind o metodă care ar fi extrem de populară în Asia. Acesta a înghițit un pumn de pastile, apoi s-a intoxicat cu fumul provocat de mai multe grătare, amplasate în baie.

„La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis polițiștii printr-un comunicat oficial.

Ce legătură exista între milionarul Virgil Chirică și Cristi Borcea

Acum, după ce s-a aflat de actul de suicid al lui Virgil Chirică, au ieșit la iveală tot felul de informații despre milionar. Bărbatul ar fi avut o legătură mai puțin știută cu celebrul Cristi Borcea. Aceștia erau asociați într-un proiect imobiliar din nordul Bucureștiului.

Sursă foto: Facebook

Telefonul Verde Antisuicid al Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă sprijin sufletesc anonim și confidențial pe bază de voluntariat persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniți cu gânduri și comportamente suicidare. Nu vă refuzați ziua de mâine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni