• PRO TV
  • Andrei Petroff lovește din nou! Vloggerul a făcut un nou experiment. Și-a deschis restaurant fals și a început să vândă pizza și paste congelate pe platformele de food delivery

Andrei Petroff lovește din nou! Vloggerul a făcut un nou experiment. Și-a deschis restaurant fals și a început să vândă pizza și paste congelate pe platformele de food delivery

Andrei Petroff lovește din nou! Vloggerul a făcut un nou experiment. Și-a deschis restaurant fals și a început să vândă pizza și paste congelate pe platformele de food delivery

După ce a reușit să păcălească mai mulți influenceri să promoveze „Brânza Regelui”, acum, Andrei Petroff a dat din nou lovitura. Vloggerul și-a deschis restaurant în propriul garaj, demonstrând cât de ușor este să livrezi mâncare pe platformele de food delivery, fără autorizație.

Gallery

A deschis un restaurant în garaj și a vândut mâncare pe aplicațiile de food delivery

Andrei Petroff a demonstrat încă o dată cât de ușor pot fi țepuiți oamenii. Pentru că trendul bucătarilor fantomă a apărut și în România, vloggerul a făcut un experiment prin care a demonstrat cât de ușor este să-ți deschizi un restaurant fals și să livrezi mâncare pe platformele de food delivery, deși un ordin al Protecției Consumatorului obligă operatorii economici sa treacă în dreptul numelui de pe aplicațiile de food delivery toate autorizațiile pe care le dețin.

Youtuberul a avut nevoie de un garaj, o butelie de gaz şi câteva pizza şi paste congelate pentru a deschide un restaurant fals în garajul bunicului său, situat fix în fața ghenei.

Acesta și-a început activitatea pe platformele de food delivery, fără a fi nevoit să prezinte acestora niciun fel de autorizaţie.

Bucătăriile-fantomă au devenit o modă pe platformele de food delivery din România, susține youtuberul în experiment. Termenul de “bucătărie-fantomă” se referă la afacerile care activează fără un spaţiu fizic destinat întâlnirii cu clienţii, mai spune el.

Info Sud-Est a contactat Tazz, Glovo și Bolt Food, principalele platforme de food delivery în România pentru a le cere un punct de vedere. Nu au răspuns până la publicarea acestui material.

Horia Constantinescu, președintele ANPC, a declarat pentru ISE că a vorbit cu autorul materialului înainte de publicare și a emis un ordin înainte de apariția videoclipului, în care obligă operatorii economici să treacă în dreptul numelui de pe internet toate autorizațiile pe care le dețin pentru a-i elimina pe cei care își desfășoară activitatea în mod neautorizat.

”Cunosc fenomenul și de aceea am emis ordinul cu notificarea Comisiei Europene”, a mai declarat Horia Constantinescu pentru ISE.

Sursă foto: Captură Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni