• PRO TV
  • Ce a apărut pe contul lui Virgil Chirică, după ce s-a sinucis. Moartea fostului om de afaceri rămâne învăluită în mister

Ce a apărut pe contul lui Virgil Chirică, după ce s-a sinucis. Moartea fostului om de afaceri rămâne învăluită în mister

Ce a apărut pe contul lui Virgil Chirică, după ce s-a sinucis. Moartea fostului om de afaceri rămâne învăluită în mister

Virgil Chirică, un prosper om de afaceri din Voluntar, și-a luat viața la doar 46 de ani, din motive necunoscute. Fostul milionar și-a șocat prietenii și familia cu decizia luată, mai ales că nimic nu prevestea că avea să își pună capăt zilelor.

Gallery

Un prieten a fost cel care l-a găsit pe Virgil Chirică fără suflare, pe data de 4 februarie, în baia locuinței sale din Voluntari, la primele ore ale dimineții. Tot el este și cel care a sunat la 112 și a anunțat tragedia.

Ce a apărut pe contul lui Virgil Chirică, după ce s-a sinucis

Moartea lui Virgil Chirică a picat ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut, deoarece nu părea să se confrunte cu nicio problemă care să îl împingă spre acest gest. Nici acum, familia și prietenii nu știu de ce a vrut să își pună capăt zilelor, mai ales că biletul de adio pe care l-a lăsat nu oferă niciun indiciu.

Virgil Chirică avea afaceri în domeniul imobiliarelor, fiind asociat cu nume mari din România, precum cel al lui Cristi Borcea, dar era și directorul de vânzări al diviziei de asigură al firmei Porsche România și, din punct de vedere financiar, nu întâmpina nicio problemă.

Pe contul său de Facebook, după câteva ore de când s-a aflat că acesta și-a luat viața, un internaut a postat un mesaj: „Să fii iertat!”.

Virgil Chirică a lăsat un bilet de adio, dar care nu i-a ajutat pe anchetatori și pe cei dragi să afle, cel puțin până în acest moment, ce l-a făcut să recurgă la acest gest. Singurele cuvinte pe care acesta le-a scris au fost „Sunt, deja, adormit”.

Cum s-a sinucis Virgil Chirică

Conform informațiilor din anchetă, Virgil Chirică nu voia să dea înapoi de la planul pe care și-l făcuse, motiv pentru care, s-a asigurat că nimic nu îi scapă.

În baia în care a fost găsit fără suflare, se aflau mai multe grătare și câțiva saci plini cu cărbuni. De asemenea, gurile de aerisire și spațiul de sub ușa de la baie au fost astupate, pentru ca fumul să nu aibă pe unde să iasă.

Sursa foto: Facebook

Telefonul Verde Antisuicid al Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă sprijin sufletesc anonim și confidențial pe bază de voluntariat persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniți cu gânduri și comportamente suicidare. Nu vă refuzați ziua de mâine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni