• PRO TV
  • De ce ar fi recurs Virgil Chirică la suicid! Milionarul a fost găsit fără suflare în vila sa din Voluntari

De ce ar fi recurs Virgil Chirică la suicid! Milionarul a fost găsit fără suflare în vila sa din Voluntari

De ce ar fi recurs Virgil Chirică la suicid! Milionarul a fost găsit fără suflare în vila sa din Voluntari

Moartea lui Virgil Chirică a luat prin surprindere o țară întreagă! Milionarul în vârstă de 46 de ani s-a sinucis în vila lui din Voluntari, printr-o metodă populară în Asia.

Gallery

​Milionarul Virgil Chirică a fost descoperit decedat în casa lui cu trei etaje din Voluntari, pe data de 4 februarie 2024. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a decis să își pună capăt zilelor folosind o metodă cunoscută în Asia: a înghițit mai multe pastile, apoi s-a intoxicat voit cu monoxidul de carbon emanat din cărbunii aprinși în mai multe grătare.

Acesta a lăsat și un ultim mesaj, înainte de a recurge la gestul necugetat: „I am already asleep (sunt deja adormit - n.red.)”.

De ce ar fi recurs Virgil Chirică la suicid

Psihologul criminalist Dan Antonescu a vorbit public despre sinuciderea lui Virgil Chirică, mai ales că nu a fost prima dată când milionarul a încercat să își pună capăt zilelor. În urmă cu 4 ani, el a trecut printr-o experiență similară, însă a fost salvat la timp. Acum însă, planul lui a fost dus la bun sfârșit, în urma lui lăsând o soție îndurerată și o fiică fără tată.

„El și-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de elaborat, pentru că el și-a luat toate măsurile ca de data aceasta gestul suicidal să și-l ducă la sfârșit.

Înainte cu patru ani a mai avut o tentativă de suicid, iar atunci a fost oprit de către familie, după care a fost și internat, probabil într-o unitate medicală de specialitate pentru a primi ajutor de la psihiatrii, de la psihologi în așa fel încât să-i dispară acest gând. Numai că acum i-a revenit această idee și la cei cu astfel de gânduri suicidale este suficientă o scânteie, un gest, un eveniment, o vorbă, o problemă de natură financiară sau morală.

Orice poate apărea în așa fel încât să-i readucă în minte că trebuie să se sinucidă”, a spus Dan Antonescu pentru ȘtirileKanal D. 

Sursă foto: Facebook

Telefonul Verde Antisuicid al Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă sprijin sufletesc anonim și confidențial pe bază de voluntariat persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniți cu gânduri și comportamente suicidare. Nu vă refuzați ziua de mâine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni