• PRO TV
  • Virgil Chirică, metodă de sinucidere populară în țările asiatice. Cum a decedat, de fapt, milionarul

Virgil Chirică, metodă de sinucidere populară în țările asiatice. Cum a decedat, de fapt, milionarul

Virgil Chirică, metodă de sinucidere populară în țările asiatice. Cum a decedat, de fapt, milionarul

Un cunoscut milionar român în vârstă de 46 de ani a fost găsit fără suflare în vila sa din Voluntari. Virgil Chirică s-a sinucis printr-o metodă care i-a șocat până și pe anchetatori!

Virgil Chirică, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, s-a sinucis la începutul acestei luni, însă circumastanțele decesului au fost aflate după finalizarea anchetei. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, era asociat cu Dan Șucu și Cristi Borcea în domeniul imobiliarelor, fiind de asemenea directorul diviziei de asigurări la una dintre cele mai mari companii de leasing în București.

„La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis polițiștii printr-un comunicat oficial.

Metoda de sinucidere, cunoscută în țările asiatice

Surse din anchetă spun că Virgil Chirică a decedat în urma unei întoxicații cu fum, metodă populară în țările asiatice, potrivit unui post TV, pe trupul milionarului nefiind găsite urme de violență.

Bărbatul a cumpărat trei grătare și câțiva saci de cărbuni, iar mai apoi a făcut focul în baia vilei sale. Toate găurile de evacuare de la cadă, chiuvetă, ventilator și partea de jos a ușii au fost acoperite cu bandă adezivă, pentru a fi sigur că se va intoxica cu dioxid de carbon.

De asemnea, milionarul ar fi înghițit un pumn de pastile, lângă trupul acestuia fiind găsite mai multe flacoane, dar și un bilet de adio pe care care scria „I am already asleep” ( Sunt deja adormit).

Foto: Facebook

Telefonul Verde Antisuicid al Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă sprijin sufletesc anonim și confidențial pe bază de voluntariat persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniți cu gânduri și comportamente suicidare. Nu vă refuzați ziua de mâine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni