• PRO TV
  • Mesajul postat de Virgil Chirică, în mediul online, cu puțin timp înainte de a-și lua viața. Omul de afaceri s-a sinucis printr-o metodă la care au apelat unele vedete de peste ocean

Mesajul postat de Virgil Chirică, în mediul online, cu puțin timp înainte de a-și lua viața. Omul de afaceri s-a sinucis printr-o metodă la care au apelat unele vedete de peste ocean

Mesajul postat de Virgil Chirică, în mediul online, cu puțin timp înainte de a-și lua viața. Omul de afaceri s-a sinucis printr-o metodă la care au apelat unele vedete de peste ocean

Virgil Chirică, un prosper om de afaceri, a fost găsit fără viață, în propria locuință. Cu doar câteva ore înainte de a-și lua viața, a făcut o ultimă postare, în mediul online.

Virgil Chirică, în vârstă de 46 de ani, și-a luat viața într-un mod tragic, în vila sa din Voluntari. Acesta era cunoscut în lumea bună a Capitalei, fiind asociat cu Cristi Borcea și cu Dan Șucu, în domeniul imobiliarelor.

Ce a postat Virgil Chirică, înainte să se sinucidă

Nimeni nu se aștepta ca Virgil să recurgă la acest gest și nimic din ceea ce făcea sau spunea nu i-a făcut pe cei apropiați să intre la bănuieli.

Unul dintre prietenii milionarului a observat că Virgil Chirică postase, pe o platformă de vânzare-cumpărare, un anunț, prin intermediul căruia voia să își vândă unul din ceasurile de lux.

Virgil Chirică avea afaceri în imobiliare și era, de asemenea, directorul de vânzări al diviziei de asigură la o firmă de mașini de lux, pe România. Prietenii și familia sunt în stare de șoc, deoarece nu se așteptau ca acesta să recurgă la gestul extrem.

Trupul neînsuflețit al omului de afaceri a fost găsit de un prieten, în baia locuinței sale. Alături de el, se afla un bilet de adio pe care scria: „Suntem deja, adormit”.

Cum s-a sinucis Virgil Chirică

Milionarul se asigurase că planul lui nu are cum să dea greș și a gândit totul, până la ultimul detaliu. Conform surselor din anchetă, acesta a murit intoxicat, în baie fiind găsiți saci plini cu cărbuni, dar și câteva grătare și mai multe pastile.

Mai mult decât atât, pentru a-și duce planul la îndeplinire, Virgil Chirică ar fi astupat inclusive găurile de aerisire și partea de jos a ușii din baie, pentru ca fumul să nu aibă pe unde să iasă.

Moartea acestuia este învăluită în mister, deoarece nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest. În urmă cu mai mulți ani, fostul om de afaceri arm ai fi încercat să se sinucidă o dată, dar a fost salvat de familie și internat într-o clinică, unde a primit tratament de specialitate.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continua cercetările.

 

Sursa foto: Facebook

 

Telefonul Verde Antisuicid al Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă sprijin sufletesc anonim și confidențial pe bază de voluntariat persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniți cu gânduri și comportamente suicidare. Nu vă refuzați ziua de mâine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni