• PRO TV
  • Ce a scris pe bilețelul de adio milionarul Virgil Chirică. Acesta locuia într-o casă de sute de mii de euro și era director la Porsche

Ce a scris pe bilețelul de adio milionarul Virgil Chirică. Acesta locuia într-o casă de sute de mii de euro și era director la Porsche

Ce a scris pe bilețelul de adio milionarul Virgil Chirică. Acesta locuia într-o casă de sute de mii de euro și era director la Porsche

Milionarul Virgil Chirică, unul dintre asociații lui Cristian Borcea într-un proiect imobiliar din Capitală, a fost găsit fără suflare în propria locuinței, iar anchetatorii ajunși la fața locului au găsit o scenă sfâșietoare.

Virgil Chirică a fost găsit de o persoană apropiată în propria casă, în baie. Potrivit adevărul.ro, care citează surse oficiale, milionarul s-ar fi sinucis intoxicat cu fum. Lângă el, au fost găsiți saci cu cărbuni și mai multe grătare. De asemenea, lângă trupul neînsuflețit se aflau mai multe cutii de medicamente și un bilet de adio scris în limba engleză, pe care scria, de patru ori: „I am already asleep”.
Sursele din cadrul anchetei susțin că gurile de aerisire și partea de jos a ușii de la baie erau acoperite, creând astfel condițiile necesare pentru o intoxicație rapidă cu fum. Cu toate acestea, motivele din spatele acestei decizii extreme rămân neclare, arată stirileprotv.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", a transmis IPJ Ilfov.

Virgil Chirică era cunoscut ca un om de afaceri de succes, locuia într-un complex privat din Voluntari, într-o casă de câteva sute de mii de euro și lucra în cadrul companiei Porsche, unde era director la divizia de asigurări.

Suntem profund întristați de decesul colegului nostru, Virgil Chirică. A fost un membru apreciat al echipei noastre timp de aproape 25 ani. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa în aceste momente dificile”, a transmis Porsche.

Virgil Chirică era căsătorit și avea o fată. Un prieten a observat că milionarul programase un anunț pe o platformă de vânzări, unde intenționa să își vândă ceasul de lux.

Foto:  Facebook

Telefonul Verde Antisuicid al Alianței Române de Prevenție a Suicidului oferă sprijin sufletesc anonim și confidențial pe bază de voluntariat persoanelor cu vârsta de 18 ani împliniți cu gânduri și comportamente suicidare. Nu vă refuzați ziua de mâine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni