• PRO TV
  • Boala de care suferă Radu Almășan de la Bosquito: ”Mi-a căzut cerul în cap”

Boala de care suferă Radu Almășan de la Bosquito: ”Mi-a căzut cerul în cap”

Boala de care suferă Radu Almășan de la Bosquito: ”Mi-a căzut cerul în cap”

Radu Almășan a făcut o serie de dezvăluiri legate de problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva timp.

Solistul trupei Bosquito trece printr-o perioadă grea din punct de vedere al sănătății.

Radu Almășan are probleme grave de sănătate

Cântărețul a aflat de la medici că are probleme congenitale la inimă: „Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă. Mi-au spus că nu se poate sub nicio formă cu sport sau alte chestii și în momentul ăla s-a rupt ceva ., a declarat Radu Almășan în cadrul podcastului „Vreau să știu'.

Cântărețul în vârstă de 43 de ani recunoaște că s-a luptat de-a lungul timpului și cu kilogramele în plus. A avut mereu oscilații de greutate și mărturisește că a urmat sute de diete pentru a slăbi: "Am ținut 800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e. Nu sunt în măsură să dau detalii sau să sfătuiesc pe cineva ce să facă. Mai ales că îmi este foarte greu mie să mă prind ce trebuie să fac eu, cum aș putea să îmi permit să spun altcuiva?".

Trupa Bosquito este una dintre formațiile care au avut un real succes la sfârșitul anilor ’90. "Marcela", "Pas cu pas", "Hopa hopa", "Pepita" și "Bosquito" sunt doar câteva dintre melodiile care au staționat în topurile de specialitate ale anului 2000 și, chiar și acum, hit-urile lor sunt ascultate la petreceri.

Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni