ß
Luni, 12 februarie, judecătorii s-au pronunțat în procesul de calomnie intentat de Corina Caciuc împotriva Anamariei Prodan. Care este verdictul instanței?
Gallery
Pe 26 ianuarie a avut loc prima înfățișare la Judecătoria Buftea, însă partenera lui Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la proces, ci și-a trimis avocatul, în timp ce Anamaria Prodan a fost prezentă alături de avocații săi.
Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan din cauza unor declarații calomnioase făcute de aceasta în spațiul public, în 2022.
La acea vreme, partenera lui Laurențiu Reghecampf a acuzat-o pe impresară că s-ar fi folosit de numele ei și ar fi denigrat-o public.
Corina Caciuc nu s-a prezentat la prima înfățișare, ci și-a trimis avocata, care i-a motivat absența prin faptul că nu se află în țară și este însărcinată.
După prima înfățișare la Judecătoria Buftea, unde a fost prezentă doar Anamaria Prodan cu avocații săi, judecătorii au decis suspendarea cauzei în procesul intentat de Corina Caciuc.
Se pare că avocata Corinei Caciuc nu a avut asupra ei, la proces, acte doveditoare care să ateste că clienta ei este însărcinată și nu se află în țară.
„Admite cererea de suspendare a cauzei, formulată de pârâta-reclamantă. În temeiul art. 413 alin 1 pct 1 Cod proc civ, suspendă judecata cauzei până la soluționarea definitivă a dosarului nr. 30005/94/2021 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov.
Cu drept de recurs pe toată durata suspendării. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea greferi, astăzi, 12.02.2024. Document: Încheiere – Suspendare 12.02.2024', se arată în decizia instanței de judecată.
„La întrebarea firească a judecătoarei unde este Corina Caciuc, avocata a încercat să-și scuze clienta spunând că este gravidă și că este plecată din țară.
Judecătoarea a cerut atunci acte doveditoare în privința sarcinii, dar și în privința domiciliului în străinătate al reclamantei. Judecătoarea a întrebat dacă aceasta deține măcar un contract prin intermediul căruia să dovedească că îl însoțește pe Laurențiu Reghecampf în străinătate.
Avocata nu avea însă aceste acte asupra ei, motivând totuși că Laurențiu Reghecampf ar fi semnat un contract în limba arabă și din septembrie și că nu ar fi primit traducerea în limba engleză.
Anamaria Prodan a intervenit și i-a explicat judecătoarei că un contract sportiv semnat de Reghecampf se semnează obligatoriu în limba engleză, limbă de circulație internațională și în limba arabă, iar copia este primită de cel ce semnează imediat după semnătură', au dezvăluit surse din sala de judecată, potrivit click.ro.
Sursă foto: Instagram