• PRO TV
  • O mireasă, considerată ”necioplită și vulgară”. Invitația trimisă oaspeților a devenit virală pe Facebook. Ce pretenții are aceasta

O mireasă, considerată ”necioplită și vulgară”. Invitația trimisă oaspeților a devenit virală pe Facebook. Ce pretenții are aceasta

O mireasă, considerată ”necioplită și vulgară”. Invitația trimisă oaspeților a devenit virală pe Facebook. Ce pretenții are aceasta

O viitoare mireasă a fost desemnată ”necioplită” după ce le-a cerut oaspeților, în invitațiile de nuntă, nu doar să specifice dacă plănuiesc să mănânce la petrecere, dar și să-și plătească masa.

Femeia a căutat un sfat într-un grup de Facebook dedicat nunților și a postat o fotografie cu invitația pentru ziua cea mare.

Pe lângă RSVP, oaspeții erau rugați să clarifice dacă vor să mănânce sau nu și, dacă răspunsul era afirmativ, să selecteze ce preferă.
Prețurile pentru fiecare fel includeau: 20 de dolari pentru pui la grătar cu orez, piure și mazăre sau 25 de dolari pentru varianta cu somon.

”Vă invităm să mâncați cu noi dar vă rugăm să vă plătiți consumația. Selectați felul de mâncare pe care l-ați prefera”, scria în invitație.

Femeia a dat, mai apoi, explicații pe Facebook: ”Locul pe care l-am închiriat pentru nuntă mi-a cerut să cumpăr prin ei mâncarea pentru recepție, dar au spus că oamenii preferă câteodată această opțiune”.

Postarea a adunat o mulțime de critici și comentarii negative. ”Nu, la naiba, asta e complet lipsit de gust”.
”Deci ea ne întreabă dacă e de prost gust ceea ce a făcut, apoi este jignită că i se spune că e de prost gust?”.
”Sunt o planificatoare de nunți veterană și nu aș sugera în viața mea așa ceva”.
”Dacă aș primi o astfel de invitație, aș declina-o imediat. N-aș avea niciu regret. Mai degrabă, mi-aș cheltui banii pe o cină la alegerea mea”

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni