• PRO TV
  • Exasperat de comentariile răutăcioase, Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră: „Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să te documentezi”

Exasperat de comentariile răutăcioase, Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră: „Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să te documentezi”

Exasperat de comentariile răutăcioase, Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră: „Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să te documentezi”

Cătălin Botezatu (57 de ani) are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram, fiind urmărit de peste 1,1 milioane de persoane. Fire excentrică, renumitul creator de modă a adoptat de-a lungul anilor mai multe trenduri, iar pentru unul dintre ele primește mesaje răutăcioase și-n prezent.

Gallery

​Este vorba despre trendul unghiilor negre, obicei pe care Botezatu spune că-l are de la vârsta de 19 ani. Mai exact, creatorul de modă își face pedichiura cu ojă neagră.

De fiecare dată, când creatorul de modă apare în papuci sau picioarele goale, unii dintre internauți nu se pot abține să nu facă referire la pedichiura acestuia.

„Eu nu aș ieși la o întâlnire cu cineva care își face unghiile la picioare cu negru. Un lac de unghii transparent era subtil și suficient. Dar na, acum fiecare se poartă cum crede că este mai frumos/frumoasă”, „Poate să-mi explice și mie cineva, care e faza cu pedichiura respectivă? Nu de alta, dar e cam scary, ca sa nu zic altcumva”, „Unghiile negre de la picioare îmi displac foarte mult. Dar na, frumusețea este în ochii privitorului. Ce mie nu-mi place, altora le place”, sunt câteva dintre mesajele primite de Botezatu pe contul de Instagram.

Creatorul de modă a explicat pe TikTok care este motivul pentru care își face unghiile cu negru.

„Am unghiile de la picioare vopsite cu negru. Mă gândesc uneori câți retarzi și câți inculți sunt în general, nu doar în România. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să te documentezi. M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră de la mâini sau picioare, este un trend. Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum. Este un trend fashion. Vei vedea că acest trend a fost adoptat, eu am fost printre primii, de mari vedete. Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie. Nu mă justific!”, a spus Cătălin Botezatu pe TikTok, potrivit SpyNews.

Într-un interviu oferit în urmă cu câțiva ani, Cătălin Botezatu a subliniat că acest trend este unul vechi de mai bine de peste 40 de ani.

„Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.red. libertate). Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a declarat atunci Cătălin Botezatu, potrivit Kanal D. 

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni