• PRO TV
  • Teorie virală pe TikTok. Un bărbat dezvăluie cum fac milionarii bani: ”Un singur lucru fac diferit față de cei cu venituri mici”

Teorie virală pe TikTok. Un bărbat dezvăluie cum fac milionarii bani: ”Un singur lucru fac diferit față de cei cu venituri mici”

Teorie virală pe TikTok. Un bărbat dezvăluie cum fac milionarii bani: ”Un singur lucru fac diferit față de cei cu venituri mici”

Un influencer a emis pe TikTok o teorie despre cum crede el că milionarii își folosesc banii pentru a face și mai mulți bani, dar a fost combătut de utilizatori, aceștia calificându-i sfatul extrem de nepractic.

TikTok-erul Taylor Money a postat un video cu titlul ”Milionarii fac un singur lucru diferit”.
Taylor susține că el însuși este milionar, având peste 149.000 de urmăritori pe TikTok. Acesta postează regulat clipuri video despre felul în care milionarii fac bani și abordează problemele vieții.

În clip, acesta crede că ”bogații” fac ”ceva complet diferit față de oamenii săraci sau cei din clasa de mijloc” și spune că acest tip de abordare nu are nimic de-a face cu contul în bancă sau cu cheltuielile.

Teoria este că oamenii bogați tind să vadă banii ca pe un mijloc de a face și mai multă avere.

Prin contrast, oamenii cu venituri mici percep banii ca pe o modalitate de a plăti facturile, iar clasa mijlocie - ca pe un mijloc de a-și face credite pentru a cumpăra lucruri scumpe precum mașini sau case.

”Nu asta este funcția banilor”, spune Taylor, conform Business Insider. ”Oamenii bogați știu că funcția banilor este expansiunea. Trebuie să folosești banii pe care îi faci pentru a face și mai mulți bani”.
Taylor își încurajează fanii să perceapă banii ca ”pe un vehicul al propriei expansiuni” și sugerează că, drept rezultat, vor apărea oportunități de a face și mai mulți bani.
Clipul lui Taylor a adunat mai bine de 2,5 milioane de vizualizări și peste 3000 de comentarii.
Unii dintre utilizatorii TikTok au fost de acord cu teoria lui, alții au subliniat cât este aceasta de greșită. Aceștia din urmă au arătat că, dacă rămâi cu puțini bani după ce plătești facturi de bază, să-ți folosești bani pentru a face alți bani este, practic, imposibil. Teoria, în acest caz, se aplică doar în cazul celor cu venituri mari.

Laura Davis, un consilier financiar din Atlanta, Georgia, a comentat la video, spunând că nu este de ajutor cu nimic.
Ideea că tot ceea ce trebuie să faci este să-ți schimbi mentalitate este o lovitură sub centură pentru oamenii fără posibilitări, din clasa mijlocie și chiar și cei mai înstăriți. Îi face să creadă că este ceva greșit cu ei și de aceea nu au ajuns încă milionari”, spune ea.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni