• PRO TV
  • EXCLUSIV Elena Gheorghe și-a făcut toate analizele, în Turcia! Care este starea de sănătate a vedetei

EXCLUSIV Elena Gheorghe și-a făcut toate analizele, în Turcia! Care este starea de sănătate a vedetei

EXCLUSIV Elena Gheorghe și-a făcut toate analizele, în Turcia! Care este starea de sănătate a vedetei

Elena Gheorghe a fost de curând în Istanbul, la LIV HOSPITAL, pentru a-și face toate investigațiile medicale necesare și pentru a vedea condiția stării ei de sănătate, mai ales că 2024 se anunță un an foarte plin pentru frumoasa artistă.

Gallery

​Și unde putea să facă mai bine acest lucru, de cât în Turcia, la un spital de ultimă generație, care dispune de absolut toate condițiile necesare și de aparatură medicală de top.

Acolo, Elena Gheorghe a făcut un check-up medical, mai exact un set de investigații și de analize complexe pe care le poți face într-o singură zi sau două, iar apoi pe baza acestor rezultate primite, se întrunește o comisie de medici specialiști care vor da un diagnostic, dar și un tratament eficient.

Totul a fost facilitat de Raluca Constantinescu, un consilier medical român, care se ocupă de MediciTurcia.ro și care are grijă ca totul să fie bine pentru cei care vor să ajungă în Turcia și să beneficieze de rezolvarea problemelor de sănătate la un standard foarte ridicat.

„Ne-am obișnuit să muncim mult, să ne lăsăm pe ultimul loc și abia atunci când nu mai putem, ne gândim să mergem la doctor. Viața de artist nu este deloc ușoară, pentru că ne solicită mult atât scena, cât și responsabilitățile de familie de zi cu zi și tocmai de aceea anul fac analize să văd cum stau cu sănătatea”, a declarat Elena, în exclusivitate pentru ProTV.

​Elena obișnuiește adesea să își facă absolut toate analizele medicale la începutul fiecărui an, pentru a putea sta liniștită din punct de vedere al sănătății. Agitația din viața de zi cu zi, de pe scenă, viața de familie cu doi copii nu este tocmai ușoară și de aceea, artista se gândește la sănătate înainte de toate.

Printe investigațiile medicale pe care Elena le-a făcut, se numără cele de cardiologie, pneumologie, oftalmologie, diabet și boli de nutriție, ecografie la tiroidă, la sâni, mamografie, EKG și multe altele.

„La Liv Hospital, în Istanbul, totul durează foarte puțin și în doar două zile mi s-au spus absolut toate lucrurile necesare, am primit toate rezultatele. Am avut parte de un control medical de la A la Z și se ia în calcul tot istoricul tău medical, organizarea este impecabilă și medicii sunt foarte prietenoși. De asemenea, am avut și translator, pentru a-mi fi mult mai ușor să înțeleg despre ce este vorba. Îi mulțumesc Ralucăi Constantinescu, reprezentantul de aici pentru românii care vor să aibă parte de o experiență de nota 10”, a mai mărturisit Elena despre vizita ei medicală din Turcia.

Pentru Elena a fost prima experiență cu un astfel de spital din străinătate, iar totul a fost efectiv ca într-un film, artista rămânând uimită că totul arăta efectiv ca într-un mall, iar saloanele erau dotate ca niște camere de hotel, nicidecum ca într-un spital.

Pe lângă frumoasa familie pe care o are și căsnicia reușită de peste 12 ani, alături de Cornel, soțul ei, care îi este alături la orice pas, inclusiv și în Turcia, fiind alături de ea, Elena se poate bucură că totul a decurs cum trebuie, iar rezultatele analizelor i-au ieșit foarte bine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni