• PRO TV
  • (P) Asigurare online rapid și ușor? Da, se poate! Iată cum!

(P) Asigurare online rapid și ușor? Da, se poate! Iată cum!

(P) Asigurare online rapid și ușor? Da, se poate! Iată cum!

Atunci când te gândești la viitor, unul dintre cele mai importante lucruri este acela de a-ți oferi ție și celor dragi siguranța că orice s-ar întâmpla, cineva este alături de voi chiar și în cele mai dificile momente. Uneori se întâmplă să credem însă că pericolele ne ocolesc și amânăm momentul în care alegem o poliță de asigurare, indiferent de tipul ei. Din fericire, în prezent este mai ușor decât oricând să îți protejezi casa, viața și călătoriile, datorită posibilității de a-ți face o asigurare 100% online, fără a necesita discuția cu un consultant de vânzări sau broker..

De ce să alegi o asigurare online de la Eurolife FFH?

Eurolife FFH este de peste 15 ani unul dintre cei mai importanți jucători din piața  asigurărilor, oferindu-le astfel beneficiarilor o varietate de asigurări pentru fiecare moment al vieții. O asigurare Eurolife este cea mai bună plasă de siguranță pe parcursul vieții, deoarece aceasta este presărată cu riscuri.

„La Eurolife FFH suntem preocupați să arătăm că asigurările sunt produse simple, ușor de folosit de către fiecare dintre noi(…)”, spun reprezentanții Eurolife, iar viata de zi cu zi ne  arată că aceste servicii de asigurare ne sunt complet indispensabile. De la o simplă asigurare calatorie care îți poate face viața mai ușoară atunci când te afli într-o țară străină, cu sisteme administrative diferite decât cele din România și până la o asigurare de locuință facultativă, care îți protejează bunurile din locuință în cazuri care nu depind neapărat de voința ta, produsele Eurolife FFH acoperă un spectru larg de situații și te ajută să fii pregătit în orice moment.

Asigurarea bunurilor este o necesitate a prezentului, mai ales în condițiile costurilor crescute și a nevoii de asumare a răspunderii. Poți opta pentru asigurări care să includă cele mai frecvente riscuri, inclusiv pe cele care se întâmplă din vina terților (spre exemplu vecini) sau din cauze naturale. Îți poți asigura locuința și bunurile , având astfel un plus de protecție chiar și în cazul furtului prin efracție, totul pentru ca tu să îți poți ocupa timpul cu lucrurile importante pentru tine.

O importanță deosebită o au polițele de asigurari de viata deoarece acestea oferă posibilitatea de a le oferi celor dragi suport în situația în care neprevăzutul își face apariția. Deși nu este cel mai optimist punct de vedere, este important să iei în calcul încheierea unei astfel de polițe, deoarece efortul financiar este mic, comparativ cu sprijinul pe care îl oferi celor dragi.Cu o asigurare de viață și accident ai ca beneficiu imediat accesul la serviciu de telemedicină 24/7 pentru tine și familia ta.

Alege să închei una dintre polițele Eurolife FFH pentru a fi sigur că situațiile neprevăzute nu îți afectează viața și bucuria de a trăi. Fii mereu pregătit să faci față provocărilor și alege pentru tine cei mai buni parteneri în domeniul asigurărilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni