• PRO TV
  • Anamaria Prodan, prima întâlnire cu soacra! Cum arată mama lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan, prima întâlnire cu soacra! Cum arată mama lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan, prima întâlnire cu soacra! Cum arată mama lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan s-a întâlnit pentru prima dată cu mama iubitului ei, Ronald Gavril. Ce și-au spus cele două când au dat prima dată cu ochii una de cealaltă.

Gallery

Întâlnire de gradul zero la Bacău. Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril

De când a venit în România, Ronald Gavril este nedezlipit de iubita lui, Anamaria Prodan.

Prima lor apariție public, ca un cuplu, a avut loc în urmă cu câteva zile, la premiera filmului „Complotul bonelor”, în care Anamaria Prodan joacă.

Ronald Gavril îi este alături iubitei sale în cea mai importantă etapă din cariera ei, astfel s-a decis o însoțească în caravana „Complotul bonelor”, care poposește în aceste zile în cele mai importante orașe în țară.

Joi seară, cei doi au ajuns la Bacău, orașul natal al celebrului boxer, unde Anamaria Prodan s-a întâlnit pentru prima dată cu viitoarea ei soacră. VEZI FOTOGRAFIA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Mama pugilistului, sora, cumnatul și chiar nepoata acestuia au venit să o cunoască pe impresară, potrivit click.ro.

„Anamaria e mândră de familia lui Ronald! Nu am mai văzut-o așa de emoționată și de fericită de mulți ani! În sală s-a aflat toată familia lui Ronald.

Ana i-a mulțumit mamei lui Ronald pentru că a făcut și educat un asemenea bărbat în fața mulțimii“, au declarat managerii cinematografului Bacău, pentru sursa citată.

Cei doi au mers și la sala de box din Bacău, unde au fost întâmpinați de tot lotul olimpic de box, în frunte cu maestrul Relu Auraș, președintele clubului băcăuan, care i-a și premiat pe cei doi.

„Am revenit în Bacău, locul unde a început totul pentru mine, împreună cu Ana. Aici am dat primele lovituri în box și de aici am pornit cu visul meu.

Am adus și dăruit câteva mânuși de box și treninguri, nu doar pentru un antrenament, care să rămână o amintire, ci și ca un mulțumesc pentru orașul care mi-a dat atât de mult.

Le-am adus ca un semn de respect și apreciere pentru locul și oamenii care m-au susținut mereu. Vreau să arăt tinerilor de aici că și ei pot ajunge departe dacă muncesc și visează”, a spus Ronald Gavril, pe contul lui de socializare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni