• PRO TV
  • Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele lui, Lucian, și de ce nu mai joacă împreună: „Lumea nu a înțeles”

Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele lui, Lucian, și de ce nu mai joacă împreună: „Lumea nu a înțeles”

Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele lui, Lucian, și de ce nu mai joacă împreună: „Lumea nu a înțeles”

De-a lungul timpului s-a vehiculat că Augustin Viziru și Lucian Viziru nu sunt în relații prea bune, ba chiar au ajuns în punctul în care să nu-și mai vorbească. Mezinul familiei Viziru a spus lucrurilor pe nume.

Gallery

Cei doi frați nu s-au ferit niciodată să recunoască că relația lor nu a fost deloc roz încă din copilărie, mereu se certau din lucruri mărunte. Recent, Augustin Viziru a spus că indiferent ce ar spune lumea, Lucian Viziru este omul pentru care ar face orice, indiferent de moment.

Augustin Viziru, despre actorie

Augustin Viziru, cunoscut pentru rolurile sale în diferite seriale de televiziune, s-a dedicat, în ultima vreme, rolului de tătic, însă nu a renunțat la pasiune lui pentru actorie.

„Din păcate, în ultima vreme, eu am făcut destul de multe filme, dar publicul larg nu le-a văzut. Știi că am jucat în filmul făcut de Iura Luncașu, ”Odată pentru totdeauna”? Multă lume nu mă recunoaște. Ceea ce pentru mine este un lucru extraordinar. Nu mai joc ”băiatul rău”. Joc altceva și cred că toate astea vin la timpul lor. Acum am trecut prin greutăți, am trecut prin alte experiențe, nu mai sunt copil, înțeleg viața, înțeleg sensul vieții, am ”carne” să joc și altceva”, a povestit Augustin Viziru, pentru Ego.ro.

”Lumea tot timpul nu a înțeles. Probabil că mi-am interpretat bine personajele, dar cine mă cunoaște știe că nu am fost niciodată un ”băiat rău”. Trebuie să vă zic sincer că mai am ”carne” și de un personaj negativ adevărat. Îl vreau. Pentru că acum, trecând anii peste mine, am mai realizat alte chestii. Asta este frumos la meseria de actor. Că nu există vârstă în meseria asta. Cu cât treci mai mult prin viață, cu atât devii mai bun”, a completat actorul.

Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele lui, Lucian Viziru

Cât despre relația cu fratele său mai mare, Augustin spune că nu sunt certați, ci fiecare încearcă să-și croiască propriul drum în viață, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu au mai colaborat pe plan profesional.

„Noi avem certuri de frați între noi. Cum se ceartă frații. Toți caută cancan-uri și spun că frații Viziru s-au certat. Nu este nimic. Nu este nicio ceartă gravă. Ne certăm cum ne certam și în copilărie. Important este să înțeleagă lumea că eu pentru fratele meu și pentru familia mea îmi dau sufletul oricând. În orice secundă. Nimeni nu poate să intervină între mine și dragostea față de fratele meu. Indiferent de tot ce se scrie”.

”Într-adevăr, în ultima vreme suntem puțin mai reci, dar la final eu știu sigur că suntem din aceeași carne, din același sânge și o să fim împreună cum trebuie să fim”, a mai completat Augustin Viziru.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni